Dames hebben ervaring en denken mee met de klant

Goede service en de tijd.

We gingen alleen maar kijken, maar kwamen na een uur met een bank weer thuis. Duidelijke advies. Geluisterd naar ons "probleem", samen gezocht naar een oplossing. Erg fijn en inmiddels zitten we allebei heerlijk op onze bank.

Goed geholpen en goede service

Kwaliteit en Zorgvuldigheid

De meubelen van Montèl (Leiderdorp) zijn kwaliteitsproducten. Onze Montèl bank die we, na 8 jaar, voor een nieuwe hebben ingewisseld staat nu nog, bijna als nieuw, bij een ander gezin te pronken. Ook de levering van de nieuwe meubels was perfect geregeld. We hoefden er niet een hele dag voor thuis te blijven en de vrolijke bezorgers hebben de meubelen goed uitgepakt afgeleverd. Dank!

Kan ik zeker aanbevelen!

Er wordt alle tijd genomen om alles uit te leggen. Eerlijk advies, ruime keuze, en waar het om gaat een goed product.

Goed geholpen aan alle kanten en een goed product

Vakkundig en vriendelijk bediend in de winkel (meerdere keren!), ook via mail / telefoon. Afspraken goed nagekomen, ook de mensen van het thuisbezorgen en monteren waren uiterst netjes en vriendelijk in alle opzichten. Alles soepel en goed verlopen. Op naar 20jr zitplezier!

Prettige ervaring met Montèl.

Geduldig en meedenkend geholpen bij de keuze van het bankstel. Bezorging volgens afspraak. Bezorgers vriendelijk en correct geplaatst.

Vriendelijk, kundig, goed meedenken

Fijn geholpen

Prettige ontvangst en volop keuze

De ontvangst was plezierig en hartelijk! Wat een ruime keuze en gelukkig is alles aan te passen aan eigen wensen. Je kan heel rustig alls bekijken en rondkijken.

Persoonlijke en professioneel interieuradvies

We hebben van de verkoopster (Jessica) een heel goed interieuradvies ontvangen. Zij wist al heel snel wat er bij ons paste. Professioneel en ook persoonlijk in haar adviesgesprek. Al met al een heel prettige ervaring om onze bank en fauteuils bij Montèl in Leiderdorp aan te schaffen.

Fijn geholpen

Leuke en enthousiaste verkoopster en dacht met ons mee.

Geweldige service

Geweldig geholpen door de verkoopadviseur. Ze had alle tijd en was zeer deskundig. Denkt ook echt mee en was heel flexibel als we toch weer even dit of dat wilden zien. Aanrader!

Fijn geholpen met het uitzoeken en kopen van een bank

Fijn geholpen met het uitzoeken en kopen van een bank. Goed geadviseerd. Zeker een aanbeveling om eens een kijkje te nemen bij Montel in Leiderdorp en de koffie is heerlijk. Reuze blij met mijn nieuwe 3 zits-bank. Zelfs mijn oude bank hebben ze meegenomen om te recyclen. Super..

Zeer positieve benadering. Capabel en meedenkend.

Prima winkel met goed personeel, die hun uiterste best doen om het de klant naar zijn zin te maken.

De aflevering was correct

De afronding van de aankoop en aflevering is nog niet compleet. Toegezegd is dat digitaal de garantieverklaring en het onderhoudscontract digitaal zou worden toegestuurd. Tot op heden heb ik dat niet ontvangen

Vriendelijk en professioneel te woord gestaan

Positief

In de winkel in Leiderdorp top geholpen , de levering kwam sneller dan verwacht en de bezorgers erg aardig en alles zat vlot in elkaar. En alle verpakking werd ook weer meegenomen.

Klantvriendelijkheid en service heb ik als zeer positief ervaren.

Gastvrij en deskundig

We werden ontvangen met een kopje koffie en er werd in alle rust en met deskundigheid op onze vragen ingegaan. We zijn geslaagd op de door ons gewenste manier!!

Fijn en kundig geholpen

Vriendelijke verkoopster die alle tijd voor ons nam en niets opdwong. Kundig was ze ook.

Ik ben heel vriendelijk en vakkundig geholpen door Jessica

Na mijn aankoop van een mooie bank (met korting!), kreeg ik ook nog een mooi presentje mee voor mijn nieuwe huis! Heel tevreden met de hulp en service.

Alles werkte perfect zoals aankoop en bezorging

Alles werkte perfect zoals aankoop en bezorging

Top advies

Montel Leiderdorp denkt mee en geeft een goed persoonlijk advies!

fijne zaak en goed geholpen

fijne zaak en goed geholpen

Meubelplein 2

2353EX Leiderdorp

Over Montèl Leiderdorp

Bij Montèl vind je de nieuwste trends op het gebied van wonen en interieur. Laat je inspireren door de compleet ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Onze bankstellen, (relax)fauteuils en eetkamersets zijn eigen ontwerp en zijn aan te passen naar jouw smaak. Voor karpetten, verlichting en decoratie kun je ook bij ons terecht. Ons enthousiaste verkoopteam neemt je graag mee in de mogelijkheden voor jouw Montèl meubel. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een positieve ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling, review of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om dit op te lossen. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Gelegen aan het Meubelplein aan de woonboulevard vind je Montèl Leiderdorp, dé woonwinkel op het gebied van interieur en design meubels. Ga je voor een moderne bank, een stoere fauteuil of toch liever een mooi karpet? Bij Montèl Leiderdorp vind je zeker wat je zoekt! Onze meubelzaak biedt een uitgebreide collectie eigen meubels en je kunt ook zelf jouw eigen meubel samenstellen. Met de 1001 mogelijkheden van Montèl stel je in een paar stappen jouw ideale meubel samen. We heten je van harte welkom bij Montèl Leiderdorp.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.