Voortreffelijk

Zeer goed en vakkundig geholpen door verkoopster Zlata.We konden alles vragen , en kregen overal een duidelijk antwoord op . Zeer prettige verkoopster

Deskundige vriendelijk verkoopster die alle moeite doet om aan je wensen te voldoen

Vriendelijk, deskundig , niet opdringerig, en een prachtig hoekbank gekocht

Heel blij

De meubels zijn mooi, zitten prima en zijn keurig afgeleverd. Ik ben ook heel vriendelijk geholpen

We werden keurig en vrijblijvend behandeld

Wij waren op zoek naar een bank. We kwamen bij Montel binnenlopen. Daar kregen we, of we niet of wel kochten, koffie met gebak, in een later stadium nog wat frisdrank. Waar vind je dat tegenwoordig? Er werd je ook niets opgedrongen, Uiteindelijk zijn we ook bij Montel geslaagd. Dus wij zijn dik tevreden met Montel en de geboden service. Dat noem ik nu echte klantvriendelijkheid!!

Na 2 dagen begon me bank aan 1 zijde te kraken gelijk contact opgenomen met montel die stuurde een service monteur. De monteur was op tijd vriendelijk en heeft direct het probleem opgelost.

geweldig

Ik heb nu 2 artikelen gekocht bij Montel Zo een personeel heb ik nog nooit meegemaakt Warm vriendelijk alsof je familie bent. Goed naar je luisteren geweldig

Iedereen super aardig en behulpzaam, kan niet beter

Iedereen was superaardig en behulpzaam, kon niet beter

uitstekend ontvangen en geholpen.

Vriendelijk ontvangst en uitstekend geholpen!

Zeer gastvrij

Ons bezoek aan Montel is een beetje als thuiskomen. De mensen zijn er super klantvriendelijk. De verkoopster die wij hadden was zeer bekwaam en legde alles geduldig aan ons uit.

Perfecte service

De winkel in Rotterdam heeft ons super geholpen met het uitzoeken van de bank. Ze geven je alle ruimte en tijd, iedere keer als we weer kwamen waren ze vakkundig in hun adviezen. Benieuwd naar het resultaat!

Op tijd Punctueel Hulpvaardig Snel en professioneel

Denken mee

Zeer deskundig denk goed mee geven optie en Zijn zeer vriendelijk en zeker niet opdringerig Kortom zeker een aanrader!

Top verkopers en erg vriendelijk

Wij waaren echt supper goed geholpen door meneer Taner en kregen goede uit leg over alle opties die konden gedaan worden op onze nieuwe zelf samen gestelde bank . De verkoper nam veel tijd voor ons .en hebben samen een mooie bank gecreëerd .en het was echt gezelig met een bakkie koffie er bij Bij thuis komst hadden wij zelf een meet fout gemaakt . Die de volgende dag gelukig heel lief kon aangepast worden door een liefe colega verkoper arif. Wij hoopen dat wij weer 22 jaar met deze bank kunnen doen .de volgen haden wij ook van montel .

Goed en super bedrijf voor huis

Perfecte Service

Zeer Positief.....!!!

Prettige, vriendelijke gesprek met de verkoper waarbij er waardevolle informatie is gegeven

Zonder te pushen, maar tegelijkertijd wel een vriendelijk gesprek aangaan waarbij goede informatie wordt gegeven en goede vragen zijn gesteld om te komen tot een juiste keuze van de bank.

Fijne zaak

Prettige zaak met vriendelijke mensen en goede service. Wij waren er mede dankzij het goede advies snel uit.

topadvies! stijlvolle ideeën! goede “prijs- en prestatieverhouding”

Ik ben zo blij met mijn nieuwe bank, ik ben zelfs naar de winkel gegaan om ze foto's en de video te laten zien van hoe het eruitziet in mijn appartement. Ik denk dat dat alles zegt. Ik heb geweldig persoonlijk advies gekregen dat me heeft geholpen om een ​​goede keuze te maken en een bank te vinden die past bij mijn verwachtingen en de stijl van mijn appartement. Ik heb hulp gekregen om de juiste maten, functies en kleur te kiezen. En dat voor een redelijke prijs. Ja, ik ben erg blij.

Plezierig en deskundig advies

De stoel is nagekeken en heeft besproken wat er niet goed. Stoel is gerepareerd en advies gegeven.

geweldig

Ik heb in mijn leven nog nooit een winkel gehad die zo positief en vriendelijk waren als in deze winkel

Super vriendelijk en deskundig. Stel echt de klant centraal !

Van start ‘ even kijken’ in de winkel tot levering: top! Waarom? Alle aandacht voor jou als klant. Goed advies, duidelijke uitleg en vriendelijk. Oh ja en de bank zit fantastisch !

Phenomenal customer service!

I was impressed by your collegue who helped me to choose and then order one of your sofas. He offered me a coffee and then explained everything so clearly and with so much detail as to what I can expect after I order, that I left the store that day being sure I made the right choice. I also appreciated the diversity mix of your employees and a very good level of English they all posses. Go Montel! The one very minor thing to mention here would be to have a possibility of “appointments”. Perhaps booked through the website? This way you, as a customer, are sure you are getting a focused attention for that time you book the slot so there is no waiting time once you visit the shop. Just as a suggestion!

• Would you recommend us? Yes

Erg goed.

Uitstekend geholpen en goede, duidelijke informatie. Alle tijd voor de klant.

Topadvies!

We zijn heel prettig geholpen met zeer kundig advies!

Goed geholpen!

Wij zijn tevreden over de adviezen van de verkoper. Nu nog afwachten of we over de stoelen die we hebben gekocht net zo tevreden zijn

Watermanweg 7

3067GA Rotterdam

Over Montèl Rotterdam

Bij Montèl Rotterdam vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Rotterdam vind je een ruime collectie meubels in onze meubelwinkel in Rotterdam. Ontdek de nieuwste trends op woongebied en laat je inspireren in onze showroom. Bij Montèl kun je terecht voor alles op het gebied van meubels en interieur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een (relax)fauteuil of vloerkleed, je vindt het allemaal in onze meubelzaak. Je kunt hier ook terecht voor een complete eetkamerset, verlichting of stijlvolle decoratie. Liever zelf jouw ideale meubel samenstellen? Bij Montèl Rotterdam kun je meubels volledig naar jouw eigen wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.