Alles was zeer duidelijk

Mijn aankoop en levering van de meubels is naar volle tevredenheid gegaan.

Klantvriendelijk en vakbekwaam

Klantvriendelijk en vakbekwaam in de showroom. Vlotte en correcte bezorging.

Mooie ruime winkel

Heel fijn geholpen goede uitleg vriendelijk personeel

Heel positief

Wij zijn door de verkoper op een vriendelijke en deskundige manier geholpen , om tot een juiste aankoop over te gaan.

Super!

Onlangs een bank gekocht, goeie service! Ruime keuze en alle soorten en maten te verkrijgen. Goed advies gekregen en samen onze bank kunnen samenstellen. Ook de levering was uitstekend. Er zat een kras op één van de pootjes, na contact met de klantenservice is dit prima opgelost. Erg fijne ervaring met Montel Sliedrecht!

Ontzettend goed geholpen door vriendelijk en correct personeel

Wij zijn uitstekend geslaagd bij Montel, Medewerkers waren zeer kundig en namen de tijd voor advies. Warm aanbevolen!

Helemaal niets op aan te merken!

De verkoper, mevrouw Houweling, had in één oogopslag gezien welk soort tweezitsbank ik nodig had (i.v.m. mijn lichaamslengte). Heel goed en vriendelijk advies gekregen, ook qua stoffering, en de bank inderdaad besteld, mijn derde Montèl tweezitter!

Prachtige bank, eerder geleverd dan verwacht!

Levering is super efficiënt, je mag zelf de dag kiezen. Monteurs zetten alles op zijn plaats en nemen al het verpakkingsmateriaal mee..

Maken beloftes waar

Proces van offerte tot levering liep perfect.

Prima!

Bij aankoop winkel goed advies en heel fijn geholpen, contact met klantenservice i.v.m. met aflevering zeer prettig en da aflevering en montage was zeer correct en professioneel. Zeer tevreden klant!!

snelle levering. prima montage

Heel goed!

Heel leuk geholpen door de verkoper in Sliedrecht. Bezorging was ook top! Heel netjes allemaal.

kwaliteitsmeubelen. goede en vriendelijke service en levering

kwaliteitsmeubelen. goede en vriendelijke service en levering

Alles dik in orde!

Ruime keuze. Duidelijke informatie. Klantvriendelijk. Professioneel. Afspraken worden nagekomen.

De derde bank inmiddels

Kwaliteit en een goed advies. Inmiddels onze derde bank hier gekocht

Perfect geholpen

Wij zijn elke keer keurig geholpen

Perfecte aflevering!

Nadat ik de aankoop gedaan heb in de winkel moest ik enkele maanden wachten totdat tot levering van de fauteuils werd over gegaan. Slechts eenmaal is de aflevering vastgesteld en konden de stoelen afgeleverd worden op de afgesproken dag en tijdstip.

Heb ons bezoek aan deze vestiging als bijzonder prettig ervaren

Deskundig advies waar alle tijd voor ons werd genomen

Heel aangenaam

We werden heel goed door een mevrouw geholpen, die er kennelijk nog niet zo lang werkte,want er was een verkoper waaraan ze af en toe dingen liet zien als het ging om berekeningen. Het was een heel prettige ,rustige vrouw , die niet opdringerig was. Ze liet ons alles zien en keek wat ons beviel en ging daar dan op door. Ze nam er alle tijd voor en we kregen koffie. We gingen met een goed gevoel weer naar huis.w

prima levering, goede kwaliteit

goede prijs kwaliteit verhouding bank, prettige levering en montage, netjes aangekondigd

Vanaf de eerste stap in de winkel tot en met de levering van de bank: in 1 woord geweldig en super tevreden

Stieltjesstraat 5

3364AR Sliedrecht

Over Montèl Sliedrecht

Bij Montèl vind je de nieuwste trends op het gebied van wonen en interieur. Laat je inspireren door de compleet ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Onze bankstellen, (relax)fauteuils en eetkamersets zijn eigen ontwerp en zijn aan te passen naar jouw smaak. Voor karpetten, verlichting en decoratie kun je ook bij ons terecht. Ons enthousiaste verkoopteam neemt je graag mee in de mogelijkheden voor jouw Montèl meubel. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een positieve ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling, review of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om dit op te lossen. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Sliedrecht vind je stijlvolle meubels van Montèl. Onze meubelzaak is gelegen aan de woonboulevard te Sliedrecht. Onze inspirerende showroom is goed te bereiken met het openbaar vervoer en auto. Of je nu op zoek bent naar een bankstel, een zachte (relax)fauteuil of een tijdloze eetkamerset, je vindt het bij Montèl. Voor karpetten, verlichting en decoratie kun je ook bij ons terecht. Breng dus gerust eens een bezoekje aan onze showroom. Ons enthousiaste team heet je graag welkom bij Montèl Sliedrecht!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.