Uitstekend!

Goede service in de winkel en goede service bij levering. Voor ons een 10.

Zeer professionele aanpak en een duidelijke communicatie ivm de levering

Zeer professionele aanpak en een duidelijke communicatie ivm de levering

Uitstekend geholpen

Zowel in de winkel als met de levering zijn wij prima geholpen. Alles verliep volgens afspraak.

Top service

Op de winkel zijn we heel goed geholpen en eerlijk advies gekregen. Communicatie via de mail is uitstekend. Aflevering duurt iets langer dan verwacht maar de bezorging was geweldig door twee vriendelijke medewerkers.

Super vriendelijk en klantgericht

De dames en heer in Son zijn super vriendelijk en klantgericht. Daar kunnen anderen nog veel van leren

Alles heel netjes geregeld

Alles is zeer snel en vlot verlopen bij de aankoop van de relaxfauteuil

Snelle en professionele levering

Onze nieuwe bank kon al geleverd worden vóór de geplande week. Veel ruimte om een bezorgafspraak te plannen. De levering en montage verliepen vlot.

Vakkundige hulp met aandacht voor de klant

Mogelijk mede als gevolg van de tropische temperaturen buiten, was het binnen lekker rustig en kregen we alle aandacht en hulp om onze keuze voor een relax-fauteuil te realiseren.

Top service.

Perfect geholpen in de winkel en levertijd stipt op tijd.

zeer goed behandeld

verder geen aanmerkingen

Professionele kennis, menselijkheid en een goede samenwerking van een enthousiast team.

Na een Mustering bank waar we jarenlang veel plezier van hebben gehad waren we nu gericht op zoek naar een fijne ,goede en nieuwe bank. Bij Montèl in Eindhoven, werden we ontzettend fijn geholpen door een enthousiast, positief en professioneel team waar de fijne samenwerking van collega’s voelbaar is. Renee heeft ons geweldig goed geholpen, professionele kennis, gericht en adequaat handelen maar bovenal haar menselijkheid is wat maakte tot een plezierig aankoop van onze nieuwe bank. De kopjes koffie met de versnapering is een attente verassing. We kijken met vol vertrouwen uit naar onze nieuwe bank.

zeer positief

vriendelijk en ter zake kundig personeel in de winkel

Prima en eerlijk advies

We zijn hartelijk ontvangen door alles en iedereen. De service is uitmuntend, dus de complimenten zijn zeker wel op zijn plaats!

Zijn in de zaak deskundig geholpen

We zijn in de zaak goed geholpen. Werd een goed advies gegeven

Prima Service en duidelijke communicatie

Alles netjes en conform afspraak geleverd en geplaatst. Ook de klantportaal ondersteuning is prima. Klein aandachtspunt: Bij betaling via Ideal (zeker vrijdag avond en in het weekend) vindt geen realtime afboeking plaats in de Klantportaal omgeving wat klantvragen kan opleveren.

Goede aflevering

Goede en punctuele aflevering van het gekochte bankstel

Goede dienstverlening en service.

Bij de keuze van de meubelen prima uitleg en klantvriendelijke uitstraling. Bij de bezorging alles prima in orde.

Klantvriendelijk en mede zoekend naar de beste oplossing.

Nemen de tijd voor je, zijn vriendelijk en denken met je mee naar de juiste keuze.

Fijne winkel met deskundig personeel

De aankoop van onze bank verliep vlekkeloos. Vriendelijk personeel die ons deskundig advies gaven. De afspraak van de levering verliep niet geheel zonder problemen, maar het resultaat mag er zijn. We zijn blij met onze mooie nieuwe bank en hopen hier nog jaren plezier van te hebben.

Top service

Gedurende het hele traject proma geholpen en op de hoogte gehouden. Goed geïnformeerd bij de verkoop en communicatie rondom productie en bezorging was prima. Enige minpuntje was de lange levertijd, maar dat kwam omdat wij ongeduldig waren))) Nu de bank staat zijn wij er ontzettend blij mee.

nooit meer naar Montel

Na een interieuradvies alle meubels voor woon- en eetkamer bij Montel gekocht. Helaas zijn wij door de verkoper bij de neus genomen. Aan vastgelegde afspraken wordt een eigen draai gegeven. Hiermee zijn we geconfronteerd met buiten proportionele hoge kosten. Wat begon met een positief gevoel eindigde in een hele zure bijsmaak doordat de verkoper niet integer handelt. Als je hier iets besteld ben op je hoede!

Prima geregeld

Fijne service in winkel bij koop en prima service bij levering, aankoop stond snel op goede plek

zeer positief, prettig verkoopster

prettige en rustige benadering van de verkoopster bij het aanschaffen van onze hoekbank. Niet opdringerig, gemeend welkom, en ter zake na het kenbaar maken van onze voorkeur. Lekkere koffie en worstenbroodje...! Details maken het verschil !

Blij gevoel

Voldaan gevoel .

Ekkersrijt 4129

5692DD Son

Over Montèl Son

Montèl Son, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓Snel leverbaar ✓Persoonlijk advies ✓Meer dan 30 jaar ervaring ✓5 jaar garantie In het gezellige Son & Breugel vind je meubelzaak Montèl Son gelegen aan de woonboulevard. Hier vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, karpetten en meer. Alle Montèl designs zijn eigen ontwerp (Dutch Design) en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. We hebben een groot aanbod artikelen direct uit voorraad leverbaar. Ben je op zoek naar iets speciaals? Zelf een meubel samenstellen kan natuurlijk ook. Kies jouw favoriete kleur en stof uit in het Color Centre en laat je inspireren door de volledig ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar bij het vinden van jouw ideale Montèl meubel!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.