Klantvriendelijk

Ze nam alle tijd voor ons

Goede ervaring, al 3 x eerder banken en stoelen gekocht.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Belangrijk is dat veel persoonlijk is aan te passen naar wens. Zithoogte en diepte, armsteunen, ooghoogte, kleuren poten en vorm, etc. Dus zo kom je tot een optimaal zitten of.

Goede hulp met veel kennis.

Er werd goed geluisterd naar de wensen van mij en mijn partner. Er werd gezocht naar oplossingen.

Prettig

Het personeel zowel in de winkel als de bezorgers zeer beleeft en behulpzaam.

Klantenservice met een grote K.

Vraag netjes beantwoord door Suze van Klantenservice Sanders Wonen en gezorgd, dat garantie-"claimtje" en levering correct is uitgevoerd.

Klantvriendelijk, goede service, medewerkers nemen alle tijd voor de klant, fijne winkel met top personeel

Perfecte benadering

Reeds de 4e bank gekocht bij Montel, goede prijs kwaliteit en deskundig advies

Kundig

Zeer duidelijk alles uitgelegd en vriendelijk.

Vlekkeloos

Van het bezoek in de winkel tot de bezorging verliep alles vlekkeloos. In de winkel werd ons eerst duidelijk verteld wat we konden verwachten, waar we op moesten letten en vervolgens zijn we de winkel rond gegaan. Bij het samenstellen van een bank werd alle tijd genomen, goed gepuzzeld en gemeten. Geen druk op het kopen. Over de bezorging werd goed gecommuniceerd, bank kon al 2 weken eerder geleverd worden dan verwacht, je kon zelf een dag kiezen. Tijdsindicatie werd enkele dagen vantevoren medegedeeld en 10 minuten van tevoren een telefoontje. Bezorgers waren erg net, gaven een hand en stelden zich voor. Werkten netjes en voorzichtig, ruimden alles op. Zeer tevreden.

Het kon niet beter

Een vriendelijke dame met verstand van zaken. Uitstekend geholpen.

Bij Montel zit je goed

Dit is onze derde bank bij Montel in 45 jaar omdat onze ervaring heel goed is hebben we daar weer een bank gekocht.

Goede voorlichting en voldoende informatie

Goed geholpen en prima behandeld

De eerste keer bij Montel geweest en is aan te bevelen

Goede adviezen. Duidelijk en zeer klantvriendelijk geholpen

zeer positief

Uitgebreide collectie, kundige verkoopster, niet opdringerig, maar behulpzaam, Prima service!

Wel met filiaal bellen om in te plannen en tijdslot te horwn verder oerfekt

Prima aflevering,er werd gebeld dat ze zo kwamen.Moest wel zelf ittde mail met filiaal bellen om in te kunnen plannen.Misschien in die mail melden vanaf wanneer dat kan zodat je niet te vroeg probeert wat dan niet lukt.

Winkel en bezorging top

In de winkel 2 keer erg fijn geholpen. Geduldig en ervaren personeel. Je voelt je erg welkom zonder opdringerig gedrag. Bezorging was ook top, even voor de afspraak telefonisch contact. De bezorgers werken snel en netjes en zijn ook erg vriendelijk.

Goed advies

Prettig advies gehad bij de samenstelling en keuze van onze bank en fauteuil.

no nonsens service

Na de verkooppraatjes van een manager bij Sanders aangehoord te hebben daar weggehold en een paar deuren verder bij Montèl in Son terechtgekomen. Geholpen door de uitermate vriendelijke en deskundige medewerkster Lenneke. De uiteindelijke prijs werd door de manager zonder poespas verhalen en gedoe akkoord bevonden. Deal! Afhandeling is netjes gegaan. Wachten duurt altijd lang maar we zijn beloond. Lenneke nogmaals dank.

Slechte transparantie (in de prijs)

alle meubels zijn in de winkel geprijsd echter als je gaat bestellen is de prijs hoger dan op de meubels aangegeven ?? Er blijken kosten bij te komen zoals impregneren en transport. in ons geval kochten we 6 stoelen en moesten we bijna een 7e stoel betalen aan extra kosten. Het gaat niet direct over het geld (dan was ik niet naar Montèl gegaan) maar over het feit dat een aangegeven prijs ook de eind prijs zou moeten zijn.

Heel goed geholpen

Bij t uitzoeken van een bank, stoel en eetkamerstoelen zijn we heel goed geadviseerd. Hele prettige shop ervaring

Vriendelijk en zeer deskundig

Fijne winkel met mooie spullen

Kwaliteit en afspraken 100%

Goede hulp bij bepalen van bank/materialen. Nadien via telefoon op onze wens veranderingen zoals gewenst uitgevoerd. Stipte levering conform afspraak winkel weken vooraf gedaan inclusief verwerking wensen.

Ben zeer goed geholpen en blij met de keuze van de meubels

Ben zeer goed geholpen door de verkoper. Zij was zeer betrokken, heeft meegedacht, goede informatie en tips gegeven. Bij grote twijfel van mij tussen twee eetkamertafels, (een grote en een iets kleinere)gaf zij advies over welke zij zou kiezen, waarom en wat de mogelijkheden waren waar ik niet aan had gedacht. Ben oprecht blij met de keuze die ik gemaakt heb.

perfect!

Perfect klant ervaring, zoveel in de winkel als de levering. Alles was perfect en goed gecommuniceerd.

Helemaal top

Helemaal tevreden

Ekkersrijt 4129

5692DD Son

Over Montèl Son

Montèl Son, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓Snel leverbaar ✓Persoonlijk advies ✓Meer dan 30 jaar ervaring ✓5 jaar garantie In het gezellige Son & Breugel vind je meubelzaak Montèl Son gelegen aan de woonboulevard. Hier vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, karpetten en meer. Alle Montèl designs zijn eigen ontwerp (Dutch Design) en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. We hebben een groot aanbod artikelen direct uit voorraad leverbaar. Ben je op zoek naar iets speciaals? Zelf een meubel samenstellen kan natuurlijk ook. Kies jouw favoriete kleur en stof uit in het Color Centre en laat je inspireren door de volledig ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar bij het vinden van jouw ideale Montèl meubel!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.