Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en meedenkend in advisering

Nette ervaren medewerkers, vriendelijk en behulpzaam

Zeer uitgebreid en kundig advies

Uitstekend geadviseerd bij Montel Son. Wij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om thuis, in je eigen woonomgeving, advies te krijgen. Het huisbezoek van deze zeer kundige adviseuse heeft ons prima geholpen bij de keuze, samenstelling en kleuren van onze interieurwensen.

Puur gemak

Goed geholpen in de winkel, de installateurs waren snel en sympathiek. De bank is top!

Ik hoop wel dat de foto van de opstelling die ik naar de klantenservice van Montel heb gestuurd, doorgestuurd wordt naar een medewerker van Son ( Lenneke). Zij heeft ons destijds geholpen en vroeg om een foto zodra het geleverd was. Ze was zelf ook benieuwd.

Excellent customer service

From the minute we stepped in we were greeted warmly , attended to immediately , and time taken to explain all features. We were offered refreshments and treated like we were important . I liked the experience and it contributed to our decision to purchase our couch there ! This is not a very usual experience in NL so stood out

Alle aandacht en daarna een prachtige bank

We werden erg blij van de attente aandacht die verkoopster Claudia in Eindhoven had. Alle tijd en rust, zorgvuldig en met humor. Een week later herkende ze ons meteen, dat is zo goed. Op een staaltje een stof voor een hele bank uitkiezen valt niet mee maar wat zijn we blij met de bank; elegant en stoer tegelijk.

Super vriendelijk geholpen

Aardige mensen die daar werken Snel geholpen in het maken van een goede keuze

Helemaal tevreden

Goed geholpen in de winkel, keurig op de hoogte gehouden over het leverproces en de levering was ook op tijd en netjes. En de fauteuil was ook geheel naar wens.

IN EEN WOORD FANTASTISCH

In 2000 hebben we onze bank bij Montel gekocht en nu na 23 jaar was deze door slijtage aan zitvlak aan vervanging toe. Dus kwalitatief gezien hebben we een uitstekende bank gehad. Omdat we in 2000 dus een zeer goede ervaring hebben gehad zijn we weer bij Montel teruggegaan. Verder zijn we zeer tevreden over de behulpzaamheid en geduld bij het uitzoeken van de bank.

De servicemonteur belde op de afgesproken dag tevoren dat hij er binnen een half uur zou zijn. Hij heeft de kussens van het bankstel bekeken en geconstateerd dat onze klacht erover terecht was. Hij heeft de klacht verholpen en proactief ook de andere kussens van een verstevigende vulling voorzien. TOP!

Ruime keuze uit het assortiment en uitstekende adviezen

We wilden nieuwe banken. Hoewel we van plan waren meerdere meubelzaken te bezoeken, zijn we bij Montèl blijven steken. We konden moeilijk kiezen, want meerdere stijlen van banken bevielen ons. Met de adviezen, het geduld en de service van de medewerker hebben we een knoop doorgehakt. Onze woonkamer ziet er met de nieuwe banken en bijpassend vloerkleed geheel naar onze smaak uit. We zijn dik tevreden!

de bank zit uitstekend.

ik was al heel lang op zoek naar een bank die goed zit en bij een bezoek aan mijn dochter zat ik op haar nieuwe bank heel goed. meteen de dag daarna bij Montèl in Son een afspraak gemaakt en de bank besteld. uiteraard heb ik in de winkel ook andere modellen geprobeerd maar het model Blazer bleef de enige die voor mij heel lekker zit. het enige dat iets minder was dat ik die bank niet in twee verschillende kleuren kon bestellen (op één bank) maar ik vermoed dat dat overal het geval is.

Goed advies in de winkel en keurige levering volgens afspraak

In de winkel zijn we heel goed geholpen en geadviseerd voor het kopen van een nieuwe bank. Tussen aankoop en levering nog een keer teruggeweest om de kleurstaal nog eens te bekijken, ook dat kon direct en was een leuk bezoek in de winkel. Levering vond plaats volgens afspraak, leuke jongens die de bank gemonteerd hebben en al het verpakkingsmateriaal meteen weer hebben meegenomen. Super tevreden!!

Mooie winkel en goed advies.

Erg fijn geholpen!

Kwaliteit voor betaalbare prijs!

Het is de tweede bank die we hier kopen, dat zegt al genoeg. Kwaliteit en betaalbaar en deskundig personeel

Fijne winkel Ekkersrijt, vriendelijk en kundig personeel lekkere koffie

Prima service bij aankoop en prima service bij levering!

We zijn erg prettig geholpen bij de aankoop van onze bank en vervolgens goed op de hoogte gehouden van het proces. Moment van levering konden we zelf aangeven en ook de levering zelf ik perfect verlopen (mooi op tijd, goede communicatie en aardige en kundige bezorgers). We zijn erg blij met onze aankoop en hopen er nog heel lang van te mogen genieten!

De verkoopster biedt wat ik wil

Is snel,direct duidelijk

Perfecto!

Nette winkel, vriendelijk personeel, snel en goed geholpen, prima keus kunnen maken!

Vriendelijk & behulpzaam personeel

Tijdens mijn eerste bezoek aan Montel lieten ze mij eerst rustig rondkijken, wat ik altijd als prettig ervaar. Daarna heel fijn geholpen en lieten ze mij er ook nog rustig over nadenken. Bij het tweede bezoek wederom heel fijn geholpen en ook goed advies gekregen. Als als je vervolgens ook nog 1 van de winnaars bent van een gratis bank tijdens de banken 10-daagse is dat natuurlijk echt de kers op de taart!

vriendelijk en goede raad geven ,de tijd geven

wij zijn als blije kopers de deur uitgegaan

Kundig en attent geholpen.

Ben op een kundige en attente manier geholpen. Mijn keuze betrof een Custom Made hoekbank met specifieke maten. Dit systeem voldoet met minimale afwijking in de maatvoering aan mijn wensen. Door de grote variatie aan stoffen was voor mij de keuze niet moeilijk.

Wij werden heel fijn en op een heel leuke, vriendelijke en gezellige manier geholpen, door Hetty! Er was alle tijd en lekker gewoon, daar houd ik van!! Bedankt Hetty voor jou een dikke 10

kundig, vriendelijk en snel geholpen

Er was alle aandacht voor onze wensen. We kregen de informatie waar we om vroegen. Zo konden we makkelijk tot een keuze komen van de bank naar onze smaak! Twintig jaar geleden kochten we hier ook al een bank die heel goed is bevallen. Na onze verhuizing wilden we nu een andere bank!

Ekkersrijt 4129

5692DD Son

Over Montèl Son

Montèl Son, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓Snel leverbaar ✓Persoonlijk advies ✓Meer dan 30 jaar ervaring ✓5 jaar garantie In het gezellige Son & Breugel vind je meubelzaak Montèl Son gelegen aan de woonboulevard. Hier vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, karpetten en meer. Alle Montèl designs zijn eigen ontwerp (Dutch Design) en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. We hebben een groot aanbod artikelen direct uit voorraad leverbaar. Ben je op zoek naar iets speciaals? Zelf een meubel samenstellen kan natuurlijk ook. Kies jouw favoriete kleur en stof uit in het Color Centre en laat je inspireren door de volledig ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar bij het vinden van jouw ideale Montèl meubel!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.