Nvt

In de winkel zijn we heel goed ontvangen en hebben goede informatie gegeven voor mijn schoonouders Ik vul het in voor mijn schoonouders Leona Verschuur

Snelle en goeie service, denken in oplossingen en altijd goeie medewerking

Super winkel

Hele fijne winkel. Kundig personeel. Alles kon ik rustig overdenken. En ben zeer benieuwd hoe de bank en kleed in mijn nieuwe huis staan/ligt.

Goede service en heel blij met de aankoop van mijn bank bij Montel.

Goed meegedacht

Goed geholpen met de keuze en grote en kleur van de bank

Goede service van Montel

Door omstandigheden in mijn privé leven viel mij pas na een driekwart jaar op dat de poten onder mijn bank niet gemonteerd waren zoals het had gemoeten: ze stonden deels een kwart slag gedraaid. Ik vond de originele setting mooier en heb Montel gecontacteerd. Geen probleem, de afspraak was snel gemaakt en een zeer deskundige monteur kwam het oplossen. De monteur zag dat de stelpoot door mijn nieuwe kleed (waar de bank nu deels op staat) ook bijgesteld moest worden om de bank in zo goed mogelijke conditie te houden, en heeft dat gelijk meegepakt. Dat is doortastend vakmanschap en een service die zeer gewaardeerd wordt! Aangezien mensen sneller schrijven als ze niet blij zijn, vind ik dat juist ook tevreden klanten feedback moeten geven. Bij deze gedaan ;)

Kundig

Goede behandeling, mensen weten waarover ze praten!

Met veel plezier relaxstoelen gekocht

We werden zeer klantvriendelijk geholpen. Geen vraag was te veel en we kregen duidelijke antwoorden en advies. We hebben een goed gevoel over gehouden aan onze koop en dat gebeurt niet altijd.

Goed, vriendelijk en deskundig geholpen

We slagen er eigenlijk altijd.

Super goed geholpen door Jasper

Jasper bedankt voor je geduld en tijd , we zijn echt heel goed geholpen . Het was een gezellige middag met lekkere hapjes en een heel ontspannen gesprek over wat wel en niet kan. Je nam echt de tijd voor ons super bedankt en nu kijken we uit naar ons nieuwe meubels. Groetjes van Rob en Jolanda

Top service

We zijn van aankoop tot afleveren super goed geholpen. Mensen waren geduldig en erg vriendelijk. De bank is top! We genieten er elke dag van!

We zijn zeer tevreden.

Goed op elkaar ingespeeld tweetal. Banken op een snelle en zorgzame manier in elkaar gezet. Duidelijke uitleg over omgaan met vlekken en de bijgeleverde cleaning kit. Alle afval meegenomen.

Snelle service ook bij een probleem

Snelle reactie zowel bij een vraag als bij een probleem. Snelle oplossing en reparatie. Dikke 10.

Vriendelijk, duidelijk, professioneel.

Dame wist precies wat ik bedoelde. Niets dan lof over de manier van verkopen. Niet opdringerig.

Leuk geholpen! We kijken uit naar onze bank.

Leuk geholpen! We kijken uit naar onze bank.

geweldig!

uitstekend geadviseerd bij aankoop nieuwe bank, meedenken over kleur, hetgeen voor mij een moeilije beslissing was en lle geduld hiervoor

Fijne winkel met veel aandacht voor de klant

Fijne winkel. Verkoper is zeer vriendelijk en denkt goed mee en heeft veel aandacht voor de klant

We zijn super blij met het eindresultaat

Super geholpen door verkoopster Monique en heel blij met eind resultaat

Leuke persoonlijke benadering

Vriendelijk ontvangst. Helemaal toen we voor de tweede keer terugkwamen en bleek dat we bij jullie de bank zouden kopen. Er werd alle tijd genomen. Bij een concurrent werd en nog iets aan de prijs gedaan om ons over de streep te kunnen trekken maar het design van de bank bij jullie sprak ons meer aan. Op zich weten we dat de prijs de prijs is maar toch. Kreeg wel een ander leuk presentje hoor! Al met al onze tweede fijne ervaring bij en met jullie (in 1999/2000 ook een bank bij jullie in dezelfde locatie gekocht). Nu in fijne afwachting van de levering van de bank (levertijd van 8 weken is ook prima!).

Goed! Tot de volgende keer.

Zeer goed! In de winkel zeer goed geholpen. En de levering ook goed gegaan.

Goede service En heel vriendelijke mensen

Netjes te woord gestaan. Vriendelijke mensen. Vlot gereageerd op mijn vragen.

Geweldige hoekbank, zorgzaam geleverd

Fijn bedrijf: hoekbank uitgezocht in Utrecht, Kanaleneiland. Zeer goed en met voorkomendheid en geduld geholpen aldaar met onze bestelling. Hoekbank sneller als verwacht geleverd door fantastisch stel bezorgers/monteurs met kennis van zaken. Kortom: TOPzaak!

Fantastisch

Heb heel wat jaartjes geleden een mooie stoel gekocht. Recentelijk ging een onderdeel kapot en reparatie bleek niet mogelijk. Ondanks dat het garantietermijn al wat jaren was verlopen, heb ik een riante waardecheque ontvangen die ik kon inleveren voor een nieuwe stoel. Afgelopen zaterdag hebben we een mooie nieuwe stoel uitgezocht. We werden heel goed geholpen/geadviseerd in de winkel door de verkoopster. Al bij een hele dikke 10.

Correcte bezorging. Wel erg vroeg in de morgen (6.75 u).

Vriendelijke mannen. Ze namen mijn oude bankstel mee en hebben het nieuwe bankstel in elkaar gezet. Ging vlot en goed.

Hollantlaan 8

3526AM Utrecht

Over Montèl Utrecht

Bij Montèl Utrecht vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Woonwinkel Montèl Utrecht biedt een zeer uitgebreid assortiment aan verrassende design meubels. Naast een eigen Dutch Design collectie en een grote collectie artikelen die direct leverbaar zijn, biedt Montèl je méér. Je kunt namelijk zelf het meubel van jouw keuze naar jouw eigen persoonlijke stijl en smaak samenstellen. Zo weet je zeker dat je écht een speciaal meubel in huis haalt! Kom gerust inspiratie opdoen in onze compleet ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl, en vind jouw ideale meubel. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar voor al jouw vragen op interieurgebied.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.