Prima!

"Vast een dure tent..." dat was wat wij dachten, maar dat alles valt mee! Vriendelijke mensen die niet onmiddellijk achter je staan, maar je rustig rond laten kijken en je, indien gewenst, voorzien van informatie. Daarnaast denken ze mee in mogelijkheden. Wij hebben er met een goed gevoel van vertrouwen een heerlijke relaxbank gekocht; nu nog even wachten totdat we er gebruik van kunnen maken!

Super goede service

Niets dan lof voor de manier waarop ik werd ontvangen en geholpen. Uiteindelijk een bank gekocht waar ik helemaal achter sta, geen twijfels en dat is echt belangrijk. De showroom vind ik ook erg mooi en met heel veel keuze. Ook de verschillende soorten stof hangen overzichtelijk. Mijn volgende bank koop ik zeker weer hier!

Heel fijn geholpen

Snelle service

Uitstekend in gehele aankoop en bezorg traject

Zeer tevreden over netheid, snelheid, advies, mogelijkheden en vriendelijkheid

Uitstekend geholpen, van binnenkomst tot aflevering

Montel heeft uitstekende reviews, dat is geen wonder. Mooie kwaliteit meubelen, vriendelijke medewerkers en een goede service. Ik zit heerlijk om mijn nieuwe bank.

Zeer tevreden!

Nu twee keer te maken gehad met deze service. Houden je goed op de hoogte. Je weet wanneer ze komen. Niet van “tussen 08.00 en 14.00” Kwartier voor tijd keurig telefoontje dat ze er bijna zijn. Vriendelijk personeel wat alles goed checkt en de uitleg is prima! Kortom, zeer tevreden!

Tijdig, duidelijk en communicatief.

Vooraf telefoontje dat de bezorgers eraan kwamen, vooraf procedure uitgelegd. Gelegenheid tot het stellen van vragen. Snel gewerkt.! Kortom, niets dan lof. Ik wacht nog wel op afgifte van certificaat Protexx XXL wat ik zou ontvangen.

Alles klopte

Van het begin (het kopen), tot het einde (het plaatsen). De communicatie was zeer goed over de voortgang van de bestelling en de mensen die het afleverden waren heel vriendelijk.

Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper

Heeft mij goed geholpen bij mijn keuze

Goed advies gehad

Goed geholpen

Fijne service!

Het kiezen van de bank ging heel fijn, we zijn ook erg blij met de kleur en stof van de bank. Montel is goed bereikbaar. Qua bank hadden we het fijn gevonden als de poten vaste bescherming zou hebben door viltdopjes of een andere bescherming, daarnaast zit de lounge en bankgedeelte vast met 1 beugel, daardoor verschuift de bank als iemand op de bank gaat zitten. Waarschijnlijk verholpen met 2 beugels.

Goede service heel fijn geholpen.

goede service, snelle levering

Vriendelijk en goed geholpen in de winkel. Mooie ruim opgezette showroom. Via de mail goed op de hoogte gehouden over status. Ook zeer vriendelijke bezorgers.

Uitstekende service

Geweldig geholpen door rubben in zwolle

Superfijn geholpen met zeer veel kennis van zaken. Luisterd goed naar wat de klant wil en begeleid ze daarbij

Super !!!

Zeer behulpzaam en zeer goed geholpen met uitzoeken !!!!

Zeer klantvriendelijk

In het filiaal in Zwolle ben ik zeer netjes geholpen zowel als de verkoper als de verkoopster in een ongedwongen sfeer. Alles werd netjes uitgelegd en berekend zonder enige druk, totaal geen pressie. Wij prijzen Montel dan ook ten zeerste aan.

Uitermate correcte en vriendelijke aflevering.

Netjes gewerkt. Vriendelijk. Top.

Goed geadviseerd in de winkel, relaxte sfeer. Bank snel en netjes afgeleverd, de bezorgdienst is ook optimaal. Zet de bank op de juiste plek en neemt meteen al het inpak materiaal mee. Binnen no time zijn ze klaar.

Goed met een minpunt

Minpunt is dat alleen tijdens maken offerte je erachter komt dat bezorgen 129€ kost. Terwijl wij vaker bij Montel Eijerkamp hebben gekocht en je daar voor 49€ levering over drempel zonder montage (4 pootjes) kunt kiezen. Dit zou voor ons voldoende zijn geweest. Ik heb hier nog over gebeld met de vestiging Zwolle, maar hier doen ze niets mee. Dus volgende keer kijken in Zwolle en bestellen bij Eijerkamp lijkt de enige mogelijkheid. Of het hoofdkantoor moet nog positief reageren op mijn mail gestuurd aan de klantenservice.

Perfect advies en mogelijkheden werden ons laten zien wat tot snelle koop leidde.

Wij wilden gelijke banken zoals wij 20 a 22 jaar geleden hadden aangeschaft. Duidelijke uitleg en advies leidden tot snelle koop.

Goede uitleg, kundig en vriendelijk

Goede uitleg, kundig en klantvriendelijkheid op goed niveau

Vriendelijke betrokkenheid niets was te veel

Verkopers die niets aandringen. Vriendelijk en hulpvaardig. Ze weten veel te vertellen over het product

Ondanks de einde jaarsdrukte werd er uitgebreid de tijd genomen voor een prettig advies, en meer dan alleen een stof en kleur keuze. Er werd verder meegedacht over het geheel in de woonkamer. Prettige verkoopster.

We kregen de gelegenheid ons in de winkel te oriënteren.

Prettig

Grote Voort 64

8041BG Zwolle

Over Montèl Zwolle

Montèl Zwolle, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Zwolle vind je betaalbaar design voor iedereen. In onze woonwinkel gelegen aan de woonboulevard te Zwolle bieden wij een compleet aanbod aan bankstellen, (relax)fauteuils, karpetten, eetkamerstoelen. Ben je op zoek naar verlichting, een eetkamertafel of decoratie? In onze meubelzaak in Zwolle zul je vast slagen. Verken de volledig ingerichte woonkamers, zithoeken en eetkamersets in onze showroom. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar met interieuradvies en voor het vinden van jouw ideale meubel. Maak een afspraak en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.