Fantastisch levering! Snel, vriendelijk en kennis van hun vak!

Zeer te spreken over de levering. We werden prima op de hoogte gehouden van de leveringstijd en vlak voor aankomst even gebeld. Er werd snel gewerkt en men had duidelijk verstand van zaken. En het meest belangrijke, zeer klantvriendelijk!

Correcte levering, door nette afhandeling.

Tevreden over de gehele aflevering.

Alles was goed verzorgd!

Heel vriendelijk en deskundig!

Van winkel bezoek tot bezorging een hele positieve ervaring!

Zeer klantvriendelijk

In alle opzichten zeer klantvriendelijk

De een met ander filiaal is wel verschil met behulpzaamheid over het uitzoeken van een bank. Leeuwarden geef ik niet mijn voorkeur aan. Uiteindelijk in zwolle zeer goed geholpen. Deze man nam de tijd om mij dingen uit te leggen. En de variaties die er zijn. Omwille van het budget moest ik een 2 zit bank uitkiezen. Dat vond ik jammer. Mijn vorige montel bank is 25jr oud en begint nu aan zijn derde cariere. Top banken. Ben er onwijs blij mee.

Vriendelijk en behulpzaam

Prettige sfeer in de winkel, zeer vriendelijke verkopers met goede kennis van de producten.

De winkel is goed georganiseerd en overzichtelijk. De verkoper was erg aardig en behulpzaam bij het kiezen van de producten. De producten die ik kocht werden op de afgesproken tijd geleverd. Zeer goede hulp bij het plaatsen van de stoelen en uitleg hoe het stoelverstelsysteem werkt.

Uitstekend !

Heel goed service vanaf winkel bezoeken t/m levering. Dat is de reden waroom wij altijd naar jullie terug als wij willen iets interieur veranderen

Prima!

Aanrader

Super blij de bank zoals besproken is . Levering ook super !

Gewoon erg goed

Gewoon erg goed

Jammer dat de stoel zo snel stuk was maar het is nu weer goed

Vakkundig, vriendelijk en prettige mensen om mee te praaten. Top

Zo hoort het, top

Goed meegedacht, duidelijk en compleet

Mooie collectie

Mooie collectie banken

geen gedoe met ruiling

Er zaten een paar ruwe plekken op het leer die bij eerste controle niet waren opgevallen. Foto's opgestuurd, snel teruggebeld door klantenservice en de volgende dag uitsluitsel: we krijgen een nieuwe stoel en mogen deze zolang gewoon gebruiken. Service!

Goede service en vriendelijke personeel

Vriendelijk en altijd goede service.

Vanaf eerste keer binnenwandelen tot levering top!

We zijn ontzettend fijn geholpen in de winkel door een echte betrokken en servicegerichte vakvrouw! Ook de fase na de bestelling tot aan levering van de meubels, hebben wij erg positief gevonden. Een mail dat je bank in productie ging, dat je de (prognose) levertijd kon checken en uiteindelijk de leverdatum zelf kon kiezen en veel eerder dan beoogd. Op de dag zelf ook weer netjes geïnformeerd en hele prettige bezorgers/vakmannen die de spullen met zorg en alle rust in elkaar en op z’n plek zetten. Je betaalt wat en je krijgt ook zéker wat! Zo kom je het niet vaak meer regenen daarom gewoonweg een 10 waard :-)

Uitstekende service en zeer passend advies

Zeer goed persoonlijk advies, zeer betaalbaar, veel keus, je krijgt een eerlijk advies. Allemaal heel correct.

Keurig!

Goede communicatie Prettige mensen

Topzaak

Zowel de verkoop, als de levering een feestje

Verkoper schatte de clienten op de juiste waarde in ! Perfect !

We hebben het als zeer positief ervaren dat verkoper ons eerst "alleen rond liet lopen". Hij schatte de situatie heel goed in en overvroeg niet, was niet opdringerig of probeerde ons niet te overtuigen of om te praten tot de aankoop van iets wat we niet hadden uitgekozen. Zijn verkoop-skills zijn zeker aan te bevelen, hij behield een keurige afstand maar had ook de humor om ons met een grapje op ons gemak te stellen. Kortom ... wij zijn voorzien van goed advies en tevreden over de aanpak/omgangsvormen van verkoper in Zwolle.

Een aankoop met vertrouwen

Begeleiding bij de aankoop was professioneel. Bezorging en montage was uitmuntend. Wat je van vakmensen mag verwachten.

Goede, persoonlijke service

Zowel de service in de winkel als het bezorgen van de bank verliepen allemaal zeer goed en soepel. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Wij zijn erg blij met onze bank!

Grote Voort 64

8041BG Zwolle

Over Montèl Zwolle

Montèl Zwolle, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Zwolle vind je betaalbaar design voor iedereen. In onze woonwinkel gelegen aan de woonboulevard te Zwolle bieden wij een compleet aanbod aan bankstellen, (relax)fauteuils, karpetten, eetkamerstoelen. Ben je op zoek naar verlichting, een eetkamertafel of decoratie? In onze meubelzaak in Zwolle zul je vast slagen. Verken de volledig ingerichte woonkamers, zithoeken en eetkamersets in onze showroom. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar met interieuradvies en voor het vinden van jouw ideale meubel. Maak een afspraak en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.