Teleurgesteld en opgezadeld met lekkages

Helaas ging het vanaf het begin van de installatie helemaal mis. Degenen die de zonnepanelen kwamen plaatsen hadden duidelijk haast. Er werden geen hekken geplaatst, en geen steiger. Er werd over onze dakkapellen gelopen, waarna behoorlijke lekkages ontstaan zijn. Helaas wuift SolarnNRG alle verantwoordelijkheid weg en doet helemaal niets. Wij hebben 3.000 EUR uit moeten geven om de dakkapellen te repareren.

• Nazorg en Garantie

Zeer slechte ervaring. Handelen niet overeenkomstig algemene voorwaarden collectieve inkoop VEH

Uiteindelijk ingestemd met offerte van SolarNRG via Collectieve inkoop zonnepanelen Vereniging eigen huis (VEH). Trachten nu onder overeenkomst uit te komen omdat deze kennelijk niet meer gunstig voor hen is. Door VEH is in eerste instantie nadrukkelijk bevestigd dat plaatsing onder aangegeven omstandigheden geen probleem zou zijn. Totaal niet betrouwbaar bedrijf dus.

• Nazorg en Garantie

Heel slechte service, brengen meer in rekening dan terecht is.

Bij de verkoop van zonnepanelen zijn ze snel, maar de reactietijd en service na installatie is heel erg slecht. Voor werkzaamheden is er bij mij meer gefactureerd dan afgesproken en zijn er materialen in rekening gebracht die niet zijn gebruikt. Na heel veel heen en weer correspondentie weigeren ze om het teveel in rekening gebrachte bedrag volledig te corrigeren. Echt een bedrijf dat alleen maar wil verkopen en de woorden 'service' en 'klantvriendelijkheid' niet kent. Ik zou er nooit meer een opdracht plaatsen.

Mercuriusplein 40

2685 LP POELDIJK