Prettig, helder, kundig
Beste Juan, Bedankt voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Door Letselschade bij advocaat F. van Benthem terecht gekomen. Bemiddeling als zeer prettig en vakkundig ervaren.
Beste Stefanie, Zeer veel dank voor de positieve review. Mede namens Ferda. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Letselschadeprocedure. Voorval vond plaats in 2010. Door bemiddeling en overleg getracht tot een oplossing te komen; heeft plusminus 10 jaar geduurd en geen resultaat. Na deze 10 jaar vond mijn rechtsbijstandverzekering, dat het "genoeg" werd en heeft mijn zaak neergelegd bij uw kantoor en heeft mevrouw Suzanne van Reedt-Dortland mijn belangen behartigd met als resultante, dat er voor mij een bevredigende schadevergoeding is uitgekomen.
Beste Jan, Zeer veel dank voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Mw. mr. J. van Ruitenbeek-Eyck heb ik -als cliënt- ervaren als een zeer vriendelijke, betrokken en deskundige advocate, die ook complexe letselschade zaken niet uit de weg gaat. Het belang van de cliënt staat bij haar voorop, waarbij zij niet alleen de juridische kant, maar ook de fysieke en emotionele gevolgen voor een cliënt duidelijk laat meewegen. Ik heb haar gedegen analyse, plan van aanpak en heldere communicatie zeer gewaardeerd. Uiteindelijk is mijn zaak dankzij haar inzet in een voor ons beiden bevredigend resultaat afgerond. Naar aanleiding van mijn ervaring wens ik mw. van Ruitenbeek-Eyck graag een heel succesvolle verdere toekomst toe.
Beste E.J. de Greef, Veel dank voor de mooie woorden en de positieve review. Ook namens Jimke. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
AK advocaten luisterden echt naar mijn verhaal. Dat maakt het communiceren bijzonder fijn. Ze geven goed advies en belichten daarbij meerdere kanten van de situatie. Ze lieten de beslissing bij mij liggen, maar die kon ik dan ook echt maken omdat ik goed geïnformeerd werd.
Beste Stephan, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Top vertegenwoordigd en goed advies
Beste Patrick, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Vanaf dag 1 een goede begelijding in mijn zaak gehad met telkens duidelijke uitleg over alle aspecten van de casus
Beste Willie, Bedankt voor de positieve review. Ook namens Mark. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Mijn zaak is op een uitstekende, uiterst deskundige manier behandeld en succesvol afgewerkt door uw advocaat. De communicatie was perfect en heb me altijd gesteund en gesterkt gevoeld in deze complexe juridische aangelegenheid. Verder ben ik altijd prima en op begrijpelijke wijze geadviseerd en heb de hoge mate van betrokkenheid, altijd als zeer positief ervaren. De klantvriendelijkheid en de servicegerichtheid van uw advocaat waren van een uitzonderlijk hoog niveau!
Beste Paul, Zeer veel dank voor de positieve review. Goed te horen. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Mevrouw naomi jurcka neem de tijd en legt alles duidelijk en fijn uit. Naomi is erg meedenkend. Alle vragen van mij kant zijn duidelijk uit gelegd. Ik heb goede feedbacks gehad en ondersteuning. Mevrouw naomi jurcka heb ik als zeer vriendelijk ervaren.
Beste Redouan, Bedankt voor de positieve review. Goed te horen. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ondanks een wat moeizame start door omstandigheden heeft Jimke mijn zaak met toestemming van mij, samen met mijn moeder, echt heel erg goed opgepakt. Ze was betrokken en toonde empathie voor onze situatie, maar verloor daarin de inhoud van de zaak niet uit het oog. Ze heeft ons steeds duidelijk geïnformeerd over alles en de risico's en kansen over onze zaak steeds uitvoerig met ons doorgenomen. Zo konden we zelf een goede overweging maken mbt het nemen van vervolgstappen. We hebben uiteindelijk zonder de gang naar de rechtbank de zaak mooi kunnen schikken, hetgeen in het belang is van mijn welbevinden.
Beste Michelle, Veel dank voor de positieve review. Goed te horen dat u zo tevreden bent over Jimke. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
er werd gelijk actie ondernomen, de uitleg was duidelijk, en zeer fijn.
Beste Jenny, Bedankt voor de positieve review. Goed te horen. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Het was een relatie van bijna twee jaar en die al tijd was het uitstekend te hebben een hulp van advocaat die zeer betrokken was en zeer warm en vriendelijk.
Beste, Veel dank voor de positieve review. Ook namens Jimke. We hebben u graag bijgestaan de afgelopen jaren. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Suzanne heeft me geweldig gesteund in een langdurig en intensief traject. Ze heeft daarbij zeer helder over de (on)mogelijkheden gecommuniceerd en geadviseerd. Ze is erg gedreven om mensen in complexe situaties te helpen. Daarbij is ze professioneel maar heeft ook begrip voor de problematiek waar je mee worstelt. Bij de directe contact momenten met de tegenpartij was ze bijzonder goed voorbereid en voelde ik me enorm gesteund. Voor deze zaak had ik me geen betere advocaat had kunnen wensen.
Beste Ron, Goed te horen. Zeer veel dank voor de positieve review. We hebben uw zoon graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Wij hebben een zeer goede ervaring met de heer Christiaan Timmer. De heer timmer was heel professioneel, deskundig in zijn vakgebied en heeft ons hierdoor erg goed geholpen, bijgestaan en adviezen gegeven. Tevens was hij ook erg betrokken bij mijn zoon zijn ongeval. Hij was serieus geïnteresseerd in Denizcan zijn herstel en deed daar ook alles aan om dat zo goed mogelijk te laten lopen. Hij ging met ons en ons kind in gesprek als ons advocaat maar ook als iemand die ons het gevoel gaf, alsof wij elkaar jaren kennen. De heer Timmer was altijd heel snel en goed te bereiken. Was hij even niet gelijk te bereiken, dan belde hij ons/mij voornamelijk zo snel mogelijk terug en serieus waar nam hij de tijd om datgene waar het dan op dat moment ging, rustig en zo goed mogelijk te bespreken en daarna leidend duidelijke afspraken te maken. Zijn e-mails waren eveneens erg duidelijk, overzichtelijk en samenvattend en soms gingen we alleen dmv e-mails met elkaar communiceren omdat, ik hier ook al heel snel antwoorden op kreeg. Al met al zeer tevreden over de heer Christiaan Timmer. Wij wensen hem al het goeds en succes. Wij hebben echter geen twijfels over waar hij in de toekomst zal zijn in zijn carrière. De vriendelijke groeten, mevrouw Sirinay Imre
Beste Sirinay, Zeer veel dank voor de positieve review, ook namens Christian. We hebben uw zoon graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Mevrouw Jimke van Ruitenbeek-Eyk is een uitstekend Advokaat en het visite kaartje van haar werkgever. Letterlijk en figuurlijk. Ondanks de korte tijd en periode die mevrouw Ruitenbeek had om zich voor te bereiden was zij was heel betrokken bij mijn tuchtzaak en kwam toch naar Den Haag bij het Hoger beroep waar ik haar zeer dankbaar voor ben. Zag er heel verzorgd uit en had een hele goede pleitnota. Helaas is de zaak ondanks bewijzen verloren door oneerlijkheid . Maar wie op een koord van leugens danst verliest op een dag onherroepelijk zijn evenwicht. Dank U wel voor alles mevrouw Ruitenbeek, het gaat U goed. Hartelijke groet mevrouw E.B. Arensman
Dag, Bedankt voor de positieve review over Jimke. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Mijn ziektekosten verzekeraar ONVZ stelde een bedrag beschikbaar om het voorval dat mij is overkomen trachten te verhalen. A&K Advocaten heeft mij benaderd om deze claim op te pakken. Om een lang verhaal kort te maken, en een teleurstellende uitkomst moet ik de juridische medewerkers en advocaat van A&K Advocaten de credits geven hoe ze mij in dit lange proces hebben vertegenwoordigd.
Beste Henri, Zeer veel dank voor de positieve review. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Na een ernstig bedrijfsongeval van mijn zoon hebben we een vrijblijvend gesprek gehad met Asselbergs & Klinkerhamer advocaten. De afgelopen jaren is er veelvuldig contact geweest met Jolanda Broeders. Vanuit haar deskundigheid werden we altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken en onze vragen werden direct beantwoord. We zijn heel tevreden over het verloop. Een ongeval met blijvend letsel brengt tenslotte al genoeg zorgen met zich mee.
Beste Silvia, Goed te horen. Zeer veel dank voor de positieve review. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
bemiddeling als zeer prettig en vakkundig ervaren. Heel correct in de benadering van de feiten rondom mijn zaak. ook het inschakelen van een medische juridische adviseur gaf een prettig gevoel dat mijn zaak juist medisch goed werd verwoord. Snelle reacties en oplossingen en afwikkeling van de zaak.
Beste Dionisius, Fijn te horen dat u dit zo heeft ervaren. Zeer veel dank voor de positieve review. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Deskundig bijgestaan door een advocate die mijn zaak goed heeft verdedigt.
Beste Mary, Zeer veel dank voor de positieve review. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ongeval aug 2018 Door het inschakelen van ons rechtsbijstandverzekering kregen we bij de eerste ontmoeting al de vraag of we als partner bij elkaar zouden blijven? toen was het al duidelijk dat het op die manier het samenwerken niet zo rustgevend zal aflopen. Op advies van een familielid zijn we in contact gekomen met Mevrouw Broeders namens Asselbergs & Klinkhamer .we zijn haar heel dankbaar voor alles wat ze voor ons betekend heeft. Ze was altijd duidelijk aanwezig , 100% inzet en eerlijk met haar uitspraken, de manier van omgaan met de slachtoffers gaf een rustgevend gevoel. Jolanda bedankt voor de tevreden afwikkeling . Met vriendelijke groet Gonnie en Harrie
Dag, Goed te horen. Mede namens Jolanda veel dank voor de positieve review. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Prettige open sfeer met respect voor beide partijen. Nadruk gelegd op het in mijn ogen ook het belangrijkste: met welke regeling voelt het slachtoffer zich het meest prettig bij, bij welk resultaat en dat hoeft niet het resultaat met de hoogste schadevergoeding te zijn.
Beste Anneke, Zeer veel dank voor deze positieve review over uw mediationtraject bij onze mediator Ferda. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ik ben verwezen door een vriendin naar Asselbergs & klinkhamer Advocaten. Ik heb het contact als vriendelijk adviserend en duidelijk ervaren. Voor mij was het ontzorgend in mijn herstelproces.
Beste Maaike, Zeer veel dank voor de positieve review. Ook namens Jimke. Fijn dat we je in het proces hebben kunnen ontzorgen. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Wij zijn zeer tevreden over de deskundige en snelle afhandeling van het letselschadedossier.
Beste Bert, Goed te horen. Zeer veel dank voor de positieve review. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ik heb mijn ervaring bij A&K als zeer prettig beleeft. Er werd duidelijk en goed gecommuniceerd. Ook in een kort tijdsframe. Dat is heel fijn zodat je niet met vragen blijft zitten of op zaken moet wachten. Telkens kreeg ik een goede terugkoppeling die ook bijdroeg aan een oplossing. Geen eindeloze vaktermen maar gewoon duidelijke taal. Heel fijn contact en je wordt serieus genomen.
Beste heer Sikken, Bedankt voor de positieve review! Dat lezen wij graag. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Sinds een aantal jaren werken wij met veel plezier samen met A&K, met name aan diverse arbeidsrechtelijke cases. Tot nu toe steeds met positieve uitkomst. Naast de inhoudelijke verdieping, slaagt men er keer op keer in zich op korte termijn te verdiepen in de klantbehoeften, omstandigheden en specifieke case. Men is praktisch altijd bereikbaar, of reageert vlot, en tevens worden algehele tijdslijnen goed opgevolgt. De persoonlijk touch in het contact, intensieve begeleiding en inlevingsvermogen draagt zeker bij aan de versterkte werkrelaties en begrip voor bedrijfscultuur, interne politie, verhoudingen etc.. wat vaak van invloed kan zijn op het verdere verloop van een zaak. Daarnaast is het een kracht van A&K om zware zaken wat luchtig te houden en de soms wat lastige/ taaie juridische termen etc. om te vertalen naar eenvoudigere termen zodat bijvoorbeeld in geval van internationale projecten, alle betrokkenen prima mee kunnen in de toelichting op wet- en regelgeving in NL. Daarnaast is voor ons van groot belang dat een eerlijk, realistisch advies wordt gegeven, ook op dit punt betreft zijn we tot op heden altijd zeer correct bijgestaand door het team van A&K. Geen kort door de bocht aanpak of overmoedige besluiten, maar feitelijke aanpak en onderbouwen alvorens de volgende stappen te bepalen heeft zeker bijgedragen aan positieve afloop van diverse zaken. Bedankt voor de prettige jaren en succesvolle samenwerking tot nu toe. We bevelen jullie met veel plezier en vertrouwen aan bij andere partijen. Special thanks to Frans, je geduld, inlevingsvermogen en humor zijn zeer waardevol wat ons betreft.
Beste Marloes, Zeer veel dank voor de positieve review en je mooie woorden, ook namens de collega’s van de sectie arbeidsrecht. Het is erg fijn om te lezen dat onze lange samenwerking jou zo goed bevalt. Dat is volledig wederzijds. Wij staan je graag bij en hopen dat nog heel veel jaren te blijven doen. Hartelijke groet, Frans van Meer
Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, familie-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.