fantastisch

een hele goede aanpak van de zaak, maar ook gelijk zien of er een oplossing is om de zak in de minne op te lossen, zeer tevreden over hoe de zaak behandeld is

• Geholpen door: N.v.t.

Goed contact en duidelijk over de verwachting

Vanaf het begin hebben ze erop gewezen dat het lang kon duren. Het duurde bijna 3jaar maar het resultaat was positief dus het wachten was het waard.

• Geholpen door: Suzanne van Reedt Dortland

Prima geholpen

Prima geholpen met juist advies en prettige persoonlijke communicatie, aanrader!

• Geholpen door: Anoeska van Ginderen

Ik heb Asselbergs & Klinkhamer advocaten als zeer prettig en proffesioneel ervaren.

• Geholpen door: Erik van Loon

Gedegen planmatige aanpak

In deze complexe letselschadezaak ben ik zeer goed bijgestaan door Margot. Ik heb Margot ervaren als een betrokken, punctueel, communicatief en deskundig persoon, die bij vragen altijd goed bereikbaar is.

• Geholpen door: Margot de Wit-Jansen

Betrokken, attent, sociaal, punctueel, deskundig

Zie boven

• Geholpen door: Berkan Akdikan

Goede én persoonlijke begeleiding/ondersteuning

De personen die mij hebben begeleid tijdens het juridische (letselschade) traject hebben mij op een mensenlijke en persoonlijke manier fijn bijgestaan. Er wordt goed geluisterd, er is ruimte voor begrip en meebewegen met de klant binnen de mogelijke kaders. Voor zover ik kan beoordelen was alles ook kundig.

• Geholpen door: Linda Brokken

Hele prettige samenwerking!

Daniëlle van Gastel heeft mij/mijn familie enorm goed bijgestaan. We zijn erg tevreden over het verloop van het hele proces en het uiteindelijke 'resultaat'. Daniëlle is vriendelijk, empathisch en toch zakelijk. Dit lijken me kwaliteiten die passen binnen de letselschade advocatuur. Het gehele proces en de vervolgstappen gingen steeds in goed overleg.

• Geholpen door: Daniëlle van Gastel

Betrokken, duidelijk, goede terugkoppeling

Een zeer goede ervaring met Anouk. Regelmatig kontakt via mail. Reageerde snel op mail . Nam kontakt op met tegenpartij als er te lang geenbericht kwam. Kortom een goede ervaring.

• Geholpen door: Anouk Bootsma

Super goed

Margot is duidelijk neemt alles over handen zelf alles heel snel af altijd bereikbaar luistert goed

• Geholpen door: Margot de Wit-Jansen

Slecht

In de mail staat dat mijn ervaring positief was maar, dat klopt niet. Ik heb destijds een negatieve review gegeven maar, heb hier nooit meer wat van jullie over gehoord. Onze advocaat was meer begaan met de tegenpartij. Hij gaf in beginsel gelijk al zijn oordeel dat de geschillencommissie niet juist heeft besloten en wilde ons een schikking laten stellen met de tegenpartij. Gelukkig heb ik het toch voor de rechter laten komen wat de advocaat ook tegensprak. Gelukkig is de rechter meegegaan met de uitspraak van de geschillencommissie. Ook had de advocaat ons niet gevraagd of hij een stagiair mee mocht nemen naar de zitting. Pas toen we daar waren vroeg hij of we het goed vonden dat ze erbij was. Terwijl ik dezelfde dag nog telefonisch contact met hem heb gehad. Hij had ook ondanks dat wij geen toestemming hadden gegeven tegen de tegenpartij gezegd dat wij wel een lager bedrag willen dan wat de geschillencommissie had besloten.

• Geholpen door: Frans van Meer

Uitsteken en snel!

Mijn letselschade duurde en duurde maar. Totdat van Asselbergs & Klinkhamer het overnamen. Zo'n 10 maanden later was alles afgewikkeld. Uitstekende service en snelheid! Communicatie is ook meer dan uitstekend.

• Geholpen door: Berkan Akdikan

uitstekende begeleiding

Ten tijde van het komen tot een vaststellingsovereenkomst met mijn vorige werkgever heeft dhr. Van Meer van Asselbergs & Klinkhamer mij uitstekend bijgestaan. Op alle momenten van de dag bereid om te luisteren en te adviseren. Ik ben dan ook zeer tevreden over het behaalde resultaat.

• Geholpen door: Frans van Meer

Enorm behulpzaam en menselijk.

Na een ongeval op de fiets, 2019, waarbij ik door een andere fietser ben aangereden en mijn knie brak, werd ik bijgestaan door Bente Maljers van Asselbergs &Klinkhamer advocaten. Ze lootste me uiterst vriendelijk en begripvol door het hele proces van vragen en antwoorden heen. Toen zij met zwangerschapsverlof ging nam Naomi Jurcka de afronding van haar over. Ook zij was erg fijn om mee te overleggen. Het dossier is gesloten en ik ben erg tevreden.

• Geholpen door: Bente Maljers

Ontlastend

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten ontlast en gaat veel verder waar je zelf nooit aan denkt. Men gaat goed te werk en je wordt op je gemak gesteld, zo kun je met je dagelijkse dingen bezig houden in plaats van het geschil wat je hebt. Ook de uitkomst was voor mij boven verwachting. Ik ben dus plus 100% tevreden.

• Geholpen door: Anouk Bootsma

Bredaseweg 161

4872 LA Etten-Leur

076 502 2080

Over AK Advocaten

Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, familie-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Over Advocaatscore.nl