Zeer tevreden!

Rij-instructeur is zeer bekwaam en vriendelijk en de directie heb mij altijd goed geholpen met al mijn vragen.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Mond aan mond reclame, Via reclame/advertentie
  • Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Voldeed aan mijn verwachting

Super ,

Claude a su me faire dépasser mes peurs , m'a appris beaucoup de "tips" , Une auto école au top et fais de son meilleur pour nous tous apprentis J'ai réussie mon permis B cette après-midi , Milles merci ... Et bonne continuation

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Ik of mijn familie volgde reeds lessen via jullie rijschool, Via sociale media
  • Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Bent u tevreden in het algemeen over de info die u verkreeg? Dit kan telefonisch zijn, per mail of op kantoor Zeer tevreden, Tevreden
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Was meer dan mijn verwachting
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? Non , Claude est un super moniteur et fait tout pour nous apprendre et dépasser nos peurs.

blij om te starten met de lessen 20uur

ik was blij dat ik kan starten met mijn oplieding B van 20 uur

• Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Via reclame/advertentie
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? N.v.t.

Toprijbegeleidster Christel.

Ik vond dit een fijne rijervaring mede dankzij mijn begeleidster Christel. Zij heeft mij de knepen van het vak geleerd op een zéér professionele manier. Ze heeft mij op gepaste tijd gerust gesteld.

• Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Professioneel
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? Regelmatig onderhoud van de achteruitrijcamera.

Goeie lesgever

Volg het rijbewijs voor moto , door dat ik van nul start heeft de lesgever me al veel bijgebracht ! Hij is enorm rustig en leert me met alle geduld de knepen van het vak ! Bedankt richard !

• Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Bent u tevreden in het algemeen over de info die u verkreeg? Dit kan telefonisch zijn, per mail of op kantoor Tevreden
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? Geen

Inorde!

Ik ben zeer tevreden over de rijschool Vlaamse Ardennen Ronse , ook de lesplanning werd goed opgevolgd . Ik kan het zeker aanbevelen.

Top!

Goede begeleiding van Paul. Ik heb bijna alles geleerd door hem, enkel maar positieve woorden! Zeker aan te raden om lessen te nemen met Paul bij rijschool Vlaamse Ardennen!

uitstekend

super goed begeleid door Paul met alle noodzakelijke uitleg, uitstekende begeleiding,ik raad het iedereen aan,ik heb 2uren rijles gehad enexamenbegeleiding en was direct geslaagd voor mijn praktijk,nogmaals dikke mercikes Paul

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? zo voort doen super goe

Heel goed

• In welk filiaal volgde u de opleiding? N.v.t.
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? Neen

Ik heb veel vertrouwen in mijn leraar

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Goed ervaring, heel veel geleerd op kort tijd met een goed begeleider

Goed ervaring, heel veel geleerd op een kort tijd met een goed begeleider.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? N.v.t.
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Mond aan mond reclame, Ik of mijn familie volgde reeds lessen via jullie rijschool

Echt een aanrader

Ik raad rijschool echt aan, je krijgt goeie tips en goede begeleiding.

Great

All credit to my instructor Dirk really explained me what driving is about.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Zottegem
  • Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Bent u tevreden in het algemeen over de info die u verkreeg? Dit kan telefonisch zijn, per mail of op kantoor N.v.t.
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? N.v.t.

Super begeleiding

Zeer bekwame en goede instructeur. Ik voelde me direct op mijn gemak en kreeg waardevolle tips voor in de praktijk.

• Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Professioneel

Goed voor uw zelfvertrouwen

Een heel goede rij instructeur die mij goed heeft geholpen door extra tips.

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Heel goede moniteur! Rustig en heel pedagogisch

Echt leuk

Ik vond het heel aangenaamd

• Wat u tevreden over uw lesgever? Geen mening

geweldig!!

Ik ben zeer tevreden. Ik wil daarom Paul ook bedanken voor de goede hulp en de juiste tips.

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? /

Uitstekend!

Heel tevreden van de lessen.

Leerrijke opleiding!

Heel Leerrijke en een aangename ervaring met goede en duidelijke instructies.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Zottegem
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Op korte tijd heb ik veel vooruitgang gemaakt .

De 3 lessen met Claude heb ik veel bijgeleerd.

• Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Geen mening
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Geen mening

Youp

Veel bla bla alles wat ik deed was niet goed ……

• Wat u tevreden over uw lesgever? Tevreden, Geen mening

Hit and miss, generally chaotic

I'd like to be able to leave a good review, there were some moments in the driving school that went well but I have to be honest in general it was a bad experience. I started out in the driving school in Ronse. I was pregnant and very nervous to drive which I told to my instructor Jelle. I said it didn't matter to me if I had to take many lessons to learn how to drive just as long as we could take it slowly. Unfortunately Jelle's attitude was awful from the start. He was yelling, irritated by my 'stupid' questions and pushed me to drive on the road when I said I wasn't ready and wanted to continue on the private parking until I was confident. I couldn't ask him anything for fear of a reaction and he was consistently telling me how dangerous it was for me to be on the road (well I asked to stay on the industry terrein, he pushed me not to). He was often on his phone during lesson time. We even stopped at a supermarket during my lesson so he could get some food. He was awful and my nerves were shot to shit after driving with this aggressive man. I left every session in tears. I told the people at the office I was having problems with Jelle. One women there took it seriously and the owner Claude listened but still argued with me about it, suggesting it was partly my fault. I pushed him and eventually he gave me some free lessons to replace the ones I'd had with Jelle which I am grateful for but I do feel like my concerns were not taken seriously, even though the woman at the office had told me that multiple people had complained about Jelle. My next teacher Crystal was great and what I expected of a teacher. There were other things about the school though, like how I turned up for my lessons and then they told me they had been cancelled or moved multiple times (I had never been notified about this or called up last minute to change the time). Emails were never answered either. I can never recommend this place to anyone.

• Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Via reclame/advertentie
  • Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Bent u tevreden in het algemeen over de info die u verkreeg? Dit kan telefonisch zijn, per mail of op kantoor Zeer ontevreden
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Voldeed helemaal niet aan mijn verwachting
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Heel ontevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? Answer your emails, stick to the schedule, don't change the times around constantly of the students. Hire people that are patient and not aggressive. Take students claims seriously.

TOP !

Super ! De beleigers staan altijd klaar voor vragen steunen u 100% . Dankuwel ! Voor de super lessen! En altijd te geloven in u dat je het kan , gaf mij veel zelfvertrouwen !

Neerhofstraat 27

9600 Ronse