Tot nu toe ben ik tevreden en zelfverzekerd

Voorlopig zou ik je mijn ervaring kunnen geve,tant il match op een fatum voor mijn eindexamen. Dankjewel.

• Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Bent u tevreden in het algemeen over de info die u verkreeg? Dit kan telefonisch zijn, per mail of op kantoor Tevreden
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Geen mening
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Geen mening
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? Née

Leerlingen

Rijles

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Geraardsbergen
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Via sociale media
  • Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Voldeed aan mijn verwachting
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? N.v.t.

Top begeleiding!

De lesgever was echt super! Ik had ook al lessen gevolgd in Brakel maar daar vond ik de lesgever niet echt goed. Juist 1 detail, ik had lessen automaat geboekt (4u) maar de 2de keer zijn ze de automaat in Ronse vergeten waardoor ik toch handgeschakelt heb moeten rijden. Maar voor de rest was alles top!

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Zottegem
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Ik of mijn familie volgde reeds lessen via jullie rijschool
  • Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Bent u tevreden in het algemeen over de info die u verkreeg? Dit kan telefonisch zijn, per mail of op kantoor Zeer tevreden

Goede lessen

Doordat mijn lesgever zeer rustig is heb ik alle tijd om dingen te leren en dingen zelf bij te leren.

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Een aanrader voor eerste rij- en wegervaringen in rustige sfeer die zelfvertrouwen bevordert.

• Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Was meer dan mijn verwachting

aangename rijlessen

Ik vond het spannend om te starten met de rijlessen. Na slechts enkele minuten werd ik al op mijn gemak gesteld door mijn begeleider wat het verdere verloop aangenamer maakte.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Zottegem
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Mond aan mond reclame, Ik of mijn familie volgde reeds lessen via jullie rijschool

Fantastische begeleiding.

Ik was altijd bang om later met de auto te leren rijden. Zelf was ik ook bang om 20 uur les te volgen maar de begeleiding was zo goed dat ik dit gevoel niet eens heb gehad tijdens de les.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Mond aan mond reclame, Via sociale media
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Tevreden

Moniteur top avec patiente et expérience

Mon moniteur Claude ma apprit beaucoup de chose et surtout la confiance en moi. Ma donner des tips.

• Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Professioneel

zeer goed ervaring.

ik heb een zeer goed ervaring heel bedankt.

Heel leerrijke lessen

Ik ben gestart met mijn rijlessen beginnend bij 0. Ik kon helemaal niets maar nu kan ik zelf rijden !!

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Zottegem
  • Volgde u een particuliere of professionele opleiding? N.v.t.
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Ik voelde me helemaal op mijn gemak

Ik had stress om te leren rijden maar ik was direct op mijn gemak. De rijlessen waren zeer leerrijk.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Via reclame/advertentie

Heel goede ervaring

Mijn rij instructeur Dirk, heel vriendelijke en kalme man, ik ging met plezier naar mijn rijlessen, hij stelde me altijd op mijn gemak. De rij planning werd altijd heel vlug en duidelijk door gemaild, ook als er iets veranderde. Ik ben heel content van rijschool Vlaamse Ardennen.

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Kris is een heel goede, rustige leerkracht

Goede leerkracht. Kris. Rustig, duidelijk.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? N.v.t.

Laagdrempelig

Toffe begeleider die je rust geeft aan de hand van humor zonder de les uit het ook te verliezen.

Dat veel geld kost

Geen mening

• Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Geen mening

Super goede rij instructeur

Super goede ervaring

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Heel goede begeleider gehad met veel geduld

Één geduldig begeleider met veel geduld. Wist heel goed wanneer ik klaar was voor mijn rijexamen.

Voldeed aan mijn verwachting

• Wat u tevreden over uw lesgever? Geen mening

het was perfect. ik heb heel veel bijgeleerd

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? N.v.t.

Heel goede ervaring

Ik heb een goede begeleiding gekregen van mijn rijlesgever. Ben zeer tevreden erover

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

• In welk filiaal volgde u de opleiding? N.v.t.
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? Nee

Zeer goed!

Zeer aangename lessen, toffe leerkracht, ik heb veel bijgeleerd!

Fijne ervaring

Goede begeleiding en laten je op je gemak voelen

Goede ervaring

Goede begeleiding, goede uitleg, wordt allemaal goed getoond

Neerhofstraat 27

9600 Ronse