Voorlopig zou ik je mijn ervaring kunnen geve,tant il match op een fatum voor mijn eindexamen. Dankjewel.
Rijles
De lesgever was echt super! Ik had ook al lessen gevolgd in Brakel maar daar vond ik de lesgever niet echt goed. Juist 1 detail, ik had lessen automaat geboekt (4u) maar de 2de keer zijn ze de automaat in Ronse vergeten waardoor ik toch handgeschakelt heb moeten rijden. Maar voor de rest was alles top!
Doordat mijn lesgever zeer rustig is heb ik alle tijd om dingen te leren en dingen zelf bij te leren.
Ik vond het spannend om te starten met de rijlessen. Na slechts enkele minuten werd ik al op mijn gemak gesteld door mijn begeleider wat het verdere verloop aangenamer maakte.
Ik was altijd bang om later met de auto te leren rijden. Zelf was ik ook bang om 20 uur les te volgen maar de begeleiding was zo goed dat ik dit gevoel niet eens heb gehad tijdens de les.
Mon moniteur Claude ma apprit beaucoup de chose et surtout la confiance en moi. Ma donner des tips.
ik heb een zeer goed ervaring heel bedankt.
Ik ben gestart met mijn rijlessen beginnend bij 0. Ik kon helemaal niets maar nu kan ik zelf rijden !!
Ik had stress om te leren rijden maar ik was direct op mijn gemak. De rijlessen waren zeer leerrijk.
Mijn rij instructeur Dirk, heel vriendelijke en kalme man, ik ging met plezier naar mijn rijlessen, hij stelde me altijd op mijn gemak. De rij planning werd altijd heel vlug en duidelijk door gemaild, ook als er iets veranderde. Ik ben heel content van rijschool Vlaamse Ardennen.
Goede leerkracht. Kris. Rustig, duidelijk.
Toffe begeleider die je rust geeft aan de hand van humor zonder de les uit het ook te verliezen.
Geen mening
Super goede ervaring
Één geduldig begeleider met veel geduld. Wist heel goed wanneer ik klaar was voor mijn rijexamen.
Voldeed aan mijn verwachting
het was perfect. ik heb heel veel bijgeleerd
Ik heb een goede begeleiding gekregen van mijn rijlesgever. Ben zeer tevreden erover
Zeer aangename lessen, toffe leerkracht, ik heb veel bijgeleerd!
Goede begeleiding en laten je op je gemak voelen
Goede begeleiding, goede uitleg, wordt allemaal goed getoond