goede opleiding
Paul was een hele aangename, kalme instructeur, die me steeds op het gemak stelde en vertrouwen gaf. Na een eerdere negatieve ervaring bij een andere rijschool, ben ik hier zeer tevreden over de begeleiding die ik gekregen heb. Zeker aan te raden!
hulpvol , precies , heel geduldig
Ik voel mij op mijn gemak. En er wordt heel duidelijk gecommuniceerd.
Ik ben heel tevreden over de rij lesgever. Alles was heel duidelijk en ik ga met vertrouwen naar mijn examen.
De sfeer tijdens de rijles was leuk, aangemame mensen en is wat pauze. Tijdens de examenbegeileiding (de herhaling voor het examen) ging iets minder Ik moest een aantal dingen “correct uitvoeren” terwijl het tijdens de rijles niet aanbod kwam. Hoe dan ook was alles inorde.
Nog maar 4u rijles gevolgd maar positief tot nu toe. Ik wrd eindelijk eens aangemoedigd ipv ontmoedigd en das een groot verschil!
Hele goeie rij instructeur alles super uitgelecht ben blij dat ik die persoon heb gehad als rij instructeur grt
Ik kreeg goede instructies en een basis waar ik verder mee kon werken. Een meerwaarde.
Ik ben eigenlijk zeer te vrede over de vlaamse Ardennen. Ze helpen u goed op weg naar een goeie chauffeur.
Ik had een heel aangename ervaring en heb heel wat bijgeleerd.
jammer dat we niet vroeger opnieuw ons praktische examen konden doen.
Na vele rijinstructeurs te hebben gehad trof ik bij deze rijschool de rijinstructeur die mijn stress onder controle kon houden. Veel dank aan Rudy!
De rijlessen voldeden aan mijn verwachtingen, de lesgever was super vriendelijk. De tips over het rijexamen zijn zeer handig.
Ik heb veel bij geleerd
heel tevreden ze kunnen goed leren met veel geduld
2 uurtjes ingeboekt om het parkeren aan te leren en die bleken zeer zinvol. Een aangename lesgeefster en de nodige tips om zelf mee aan de slag te gaan.
De rijlessen verliepen steeds duidelijk en zeer ontspannen. Veel dank aan Paul de rijbegeleider voor de goede aanpak van de lessen, de babbels onderweg en ook voor de aardrijkskundelessen tijdens het rijden! :)
Echt een aanrader, heb 20u gevolgd en dit met de beste en meest vriendelijke instructeur. Dirk was de naam. Heeft alles perfect uitgelegd waardoor ik de eerste keer examen direct geslaagd was.
Fantastische ervaring. Heel veel stress voor de rijlessen en -examen maar mijn instructrice stelde me zeer snel gerust en geloofde echt in mij. Je leert alle nodige dingen aan en er wordt telkens geluisterd naar jouw angsten of wat voor jou een uitdaging is. Ook worden iedere les de goeie punten benadrukt en wordt er ook vermeld welke werkpunten er zijn. Enorm geholpen doorheen mijn traject.
de opleiding ging zeer vlot, een goede begeleiding.
Schrik en stress op voorhand elke les opnieuw. eenmaal aangekomen, dacht ik bij mezelf waarom altijd dat stressen. De rijinstructeur zorgt ervoor dat je terug op u gemak bent. Goede lessen met rustige, begripvolle uitleg. Was/ is heel aangenaam om zo te leren rijden. Met grapjes, gelach en raadseltjes wist ik wat ik moest doen. enorm blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen.
de lessen zijn steeds goed verlopen, ik heb de indruk dat ik goed voorbereid naar het examen kan vertrekken
Goede en duidelijke communicatie