Aangename lesgever
Mijn ervaring was dat ik niet goed kon schakelen met een auto, ik was te veel aan het denken tijdens het rijden, en tijdens het rijden op een rotonde was ik in een 1ste versnelling aan het schakelen toen er geen auto ging aankomen, en ik heb niet gezien dat ik voorrang had toen ik van rechts kom afrijden, ik vond dat ik een fout maakte
Je krijgt een zeer goede begeleiding bij Rijschool Vlaamse Ardennen. Zowel voor en tijdens de lessen maar zelfs erna. We kregen zelfs telefoon de dag voor het praktijkexamen om alles nog eens te overlopen wat er nodig was en wat we zeker moesten meenemen. Zelfs na het praktijkexamen vragen ze om iets te laten weten hoe we het gedaan hadden. Ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn omtrent de opleiding + begeleiding van de rijschool. Nu was het voor de bromfiets maar we keren zeker terug voor het autorijbewijs. Nogmaals bedankt en nog veel succes!
Goede lessen
Heb Paul als instructeur gehad , hij legt alles goed uit en geeft je een gerust en zelfverzekerd gevoel.
ik kon rustig en duidelijk de instructies volgen van mijn lesgever
Heel professionele uitleg en aanpak van de lesgever Paul! Ik raad hem zeker en vast aan bij mijn vrienden. Steeds correcte mail gekregen indien de planning van de rijlessen wijzigde .
Ik was geslaagd vanaf de eerste keer
Merci à Claude pour son suivi et sa gentillesse. Malgré mes difficultés à conduire il a toujours été patient et il m'a toujours aidé. C'est grâce à lui que j'ai mon permis aujourd'hui car je me sentais en confiance et rassurée. Merci pour tout !!!! Laura.
Ik heb geweldige uitleg gekregen ivm mijn BE rijbewijs. Dirk is een super begeleider die kijkt naar de noden van de student om op die manier de juiste tools aan te reiken om het doel te behalen. Dank u!!
Zeer aangename sympathieke man, die alles haarfijn uitlegt!
Ik ben nog niet klaar, de oefening gaat nog door, alles gaat goed
Ik heb alleen maar goede ervaring met deze rijschool, ik was heel onzeker over mijn rijden en nu heb ik eindelijk mijn rijbewijs!
Mevrouw De Cock is zeer ervaren en heeft me tot nu toe al veel bijgeleerd. Nu volop oefenen met de tips die ik heb meegekregen om dan eind maart mijn laatste rijles en examen te doen. Zeer tevreden over deze rijschool!
Ik leer heel snel dankzij mijn lesgever. De Rijschool Vlaamse Ardennen is zeker een goeie rijschool om jouw rijbewijs te halen. Ze leggen je alles nauwkeurig goed uit, waardoor je heel snel leert.
Zeer vlotte afhandeling van het dossier. Top lesgever!
Beste begeleider die je u kunt wensen! Dikke Merci Paul om in mij te geloven. Ik ga zeker de Vlaamse Ardenne aanraden!
Sympathieke lesgever en deftig lesmateriaal. Duidelijke uitleg gekregen en goed voorbereid op het examen.
Beste service en prachtig mensen
Hij legt alles uit in duidelijke taal en is rustig en geduldig. Een hele goede lesgever!
Rustige begeleider. Goede opbouw: eerst op een rustige plaats, dan wat meer op het platteland en dan wat meer in Zottegem en Geraardsbergen.
De lesgever was schitterend. Hij was bedreven in het leren rijden en was eerder van mening dat als je de manier van rijden snapt, je beter af bent dan met het leren van trucjes. De lesgever verdient een pluim!
Stress voor je praktijkexamen of stress om gewoon te rijden? Dan is rijles bij de Rijschool Vlaamse Ardennen zeker een aanrader om je stress te verminderen en met meer (zelf)vertrouwen achter het stuur te kruipen. Dit door middel van hele persoonlijke begeleiding en ondersteuning waar nodig.
Bij de lessen heb ik nog veel bijgeleerd en extra details gekregen van de lesgever.
Ik volgde les in Geraardsbergen, bij Paul. Na twee keer niet geslaagd te zijn, volgde ik zes uren les. Dankzij Paul leerde ik de kneepjes van het vak, zaken waar ik voordien geen aandacht voor had. Ik vond het een meerwaarde!