Het was nuttig
pour le moment tout se passe bien
Ik heb 6 uur extra lessen gedaan om te kijken voor wat ik nog moet beter kennen en ik heb veel bijgeleerd in niet veel tijd.
Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn periode bij de rijschool. Ik voelde mij ook op mijn gemak in de auto met mijn rijinstructeur.
Paul is de beste, 100% tevreden
Lessen die vlot verliepen door goede instructies van de lesgever. Er was ook een rustige sfeer aanwezig.
Hier is weinig meer over te vertellen dan in de titel staat.. zeer aangename Instructeur. Ik ga jullie zeker aanraden bij andere mensen
de examinators zijn zeer goed en zijn vriendelijk, ze kennen en geven hun ervaring door aan de studenten, er is een klein opmerking dat ik zou zeggen is dat voor de manoevre ontwijken& precissie rem, de plaats daarvoor veel te kort is ! ik begrijp het is niet gemakkelijk om aan de ruimte te komen zoals in het examen centrum maar dat was enige opmerking ! de rest was zeer goed en de opvang van je niet slaagde was ook goed wat ook zeer belangrijk is ! niet opgeven is de formula van succes .
Er werd actief opgevolgd om een vroege datum te pinnen voor het tweedekans examen. De begeleiding bij het rijden was heel goed. Misschien iets meer inzetten op de maneuvers. Alvast zijn we heel tevreden.
De instructeur voor de motorrijles is zeer ervaren, schat zijn kandidaten goed in en kan helder en geduldig uitleggen wat hij bedoelt. Top!!
Uitstekende begeleiding. Zeker aan te bevelen. Ook voor mensen met rijangst.
Begeleider Paul heeft veel geduld. Hij legt alles goed uit en blijft altijd rustig.
Dit was mijn eerste ervaring met een lesgever (Richard). Deze was heel duidelijk en goed voorbereid. Aangename manier van lesgeven en ervaringen delen.
Snelle afspraak en goede uitleg tijdens de opleiding
Alles is super verlopen
ik persoonlijk ben zeer tevreden van richard , zeer sociaal, zeer geduldig, zeer goed uitleg en tweetalig ook nog , heeft zeer veel kennis en je ziet dat hij een passie heeft voor motorijden
zowel examinator als lesgever zijn spontaan en vriendelijk en communiceren op een zeer vlotte manier.
Goede begeleiding gekregen van beide instructeurs met veel goede tips en tricks.
heel goed
geen Mening
De lessen waren aangenaam. Aangepast aan mijn niveau.
veel tips gekregen van mijn instructeur. Kris legde alles goed uit.
Ik vond het zeer tof, heb heel veel trucjes geleerd om dingen te kunnen onthouden