Perfect, snel en professioneel

Zeer kundige installateurs, beleefd, netjes en zeer snelle installatie wat zeer prettig was mede omdat het behoorlijk regende.

In een woord Geweldig!

Heel klantvriendelijk - Dakramen zeer vakkundig geplaatst - Na plaatsing alles opgeruimd - Het hele project in een woord geweldig - Een bedrijf met een gouden randje en gouden handjes ! Heel veel dank aan de drie toppers: Ilse - Mark en Nikay

Snel schakelen

Dakraam wat we eigenlijk besteld hadden bleek te groot. Binnen half uur hadden ze een ander dakraam geregeld. Vriendelijke mannen. Al met al top service!

Supersnelle reacties.

Er wordt snel gereageerd op offerte aanvraag. Vervolgens worden de ramen binnen een enkele week geplaatst. Zeer tevreden over de manier van werken en keurig afgeleverd. Ben blij mee.

Uitstekend geplaatst.

2 vakmannen waren op afgesproken tijd aanwezig. Korte vriendelijke begroeting en meteen met het gereedschap naar boven waar twee ramen vervangen zouden worden. Zij werkten geroutineerd en vlot. Even een bakje koffie en weer door. Het plaatsen en afwerking van de dakramen zijn naar alle tevredenheid. Zonder stellage werden de ramen van binnenuit geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

Prima contact, installatie en afwerking!

Na goed te hebben uitgezocht wat ik wilde dit afgestemd met Dakgraam Garant. Advies gekregen en een net iets ander raam gekozen. Na akkoord had ik geluk een week later kon deze al worden gemonteerd. Ziet er top uit, nette mensen. Kan ze alleen maar aanraden!

Top service

Erg goeie service. En alles wordt keuring afgewerkt. Een aanrader

Heel erg tevreden.

De jongens waren heel erg vriendelijk en beleefd. Het dakraam zat er snel en netjes in. Een hele goede service. Dik tevreden. Een goed adres voor in de toekomst.

Snel, vriendelijk en accuraat....

Vriendelijke mannen die zich netjes voorstelde! Hebben nieuw glas in dakraam gezet. Waren zeer vriendelijk en hebben oude glas meegenomen. Heel fijn!

Top net als de vorige keer

Offerte uitleg was voor mij even lastig begrijpen maar bij het bellen en reageren op m’n vragen was het helemaal duidelijk. En degene die langskwamen Richard en collega gaan netjes , vrolijk , vriendelijk en vakkundig te werk… tegenwoordig lijkt dat iets zeldzaams…. Dus mochten jullie nou meer werkzaamheden oppakken zoals dakkapellen enzo komen we ook graag bij jullie daar voor!!! Groetjes uit Zoetermeer

Snel Netjes beleefd mooi product

Velux dakraam laten vervangen voor een wit afgelakte. Offerte binnen 1 dag binnen. Keurige specificaties. Afspraak snel ingepland. Monteurs gaven belletje vooraf dat ze eraan kwamen. Heel beleefd en werken snel en netjes. Alle “troep” oude dakraam keurig opgeruimd. Heel tevreden met resultaat.

Goede communicatie en perfecte aflevering

Duidelijke prijsopgave, weet waar je aan toe bent. Prijzen zijn prima en oplevering en communicatie ook zoals het hoort. Aanbeveling

Uitstekende service en vakmanschap!

wij ons oude dakraam laten vervangen door Dakraamgarant, en we zijn enorm tevreden over het hele proces. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie soepel en duidelijk. De offerte was transparant en zonder verborgen kosten. Op de dag van de installatie arriveerde het team stipt op tijd en werkte zeer professioneel. Het oude dakraam werd netjes en zonder rommel verwijderd, en het nieuwe raam is perfect geplaatst. .Alles werd keurig opgeruimd en netjes achtergelaten. Kortom, wij raden Dakraamgarant zeker aan voor iedereen die een dakraam wil laten plaatsen of vervangen. Betrouwbaar, vakkundig

Top!

Na een offerte te hebben aangevraagd kreeg ik super snel een reactie. Alles was duidelijk en de afspraak voor het vervangen van ons dakraam kon snel worden ingepland. De communicatie was vriendelijk en netjes. Ook de monteurs waren vriendelijk en gaven duidelijke uitleg. Alles snel en netjes afgeleverd, top!

In oktober een raam laten plaatsen. Daarna gevraagd of we in ons dak een tweede konden plaatsen. Er werd gelijk gekeken en advies gegeven. Binnen een dag een offerte en vandaag geplaatst! Uit coulantie hoefde ik de montage voor een tweede screen niet te betalen! Kortom al met al een tevreden klant die dit bedrijf zeker aanraadt! Bedankt voor jullie goede service!

Mooie prijs, kwaliteit verhouding. Snelle afhandeling.

Mooie prijs gekregen voor het vervangen van onze velux raam. Snel een afspraak kunnen maken en het vervangen was echt binnen een 1.5 uur gedaan. Aardige jongens ook.

Dakraam plaatsen zonder zorg.

De medewerkers van DakraamGarant werken snel en uit hun hele werken blijkt dat ze werken vanuit een gedegen ervaring. Vanaf binnenkomst tot vertrek zetten ze zich in als een geolied team. Afhankelijk van de hoeveelheid te plaatsen ramen, werken ze al dan niet samen, en vullen ze elkaar waar nodig aan. Kortom, ik kan niet anders dan DakraamGarant aan te bevelen! Ze zijn concurrerend, werken met kennis, humor en passie voor hun product.

super tevreden

Dakraam inclusief rolluik perfect geplaatst en netjes gemonteerd. Super aardige en goede vakmensen .

Levering was top

De mannen waren stipt op tijd, werken netjes en waren na 4 uur al klaar met de 3 dakramen! Goede uitleg over de ramen. Super vriendelijk! Goede service en uitermate tevreden.

VAKWERK

Alles klopt zoals wij 't over eengekomen zijn met de Firma Dakgarant. Vandaag alle 5 de Velux kantelramen geïnstalleerd door 2 aardige,nette maar bovenal vakkundige medewerkers die bovendien zeer netjes werken en geen moeite teveel was. Kortom zijn wij zeer tevreden en zeker aanteraden .

Snelle en nette installatie, zeker aan te bevelen

2 vriendelijke jongemannen waren netjes op de afgesproken tijd aanwezig, daarna alles doorgesproken en meteen vlot aan het werk. Ze waren met 2 uurtjes klaar en hebben voor vertrek de systemen uitgelegd en alles netjes opgeruimd. Echt heel blij met het eindresultaat! Bedankt!

Beslist een aanrader.

Beslist een aanrader; snelle reactie en prima bereikbaar. Vragen door naar situatie en geven advies. Montage zonder problemen, vriendelijke monteur en ruimen de boel netjes op. Kortom beslist een aanrader.

Snel, goed en vriendelijk

Fijn contact, snelle reactie en komt afspraken na. Nette en rustige monteurs die snel en secuur aan de slag gaan.

Snel en vakkundig

Dankzij een positieve ervaring met dit bedrijf enkele jaren geleden, nu weer gekozen voor dit bedrijf voor het vervangen van oude dakramen. Snel en vakkundig bedrijf, alles netjes vervangen en achtergelaten! Goede prijs en duidelijke offerte! Erg tevreden!

Goede communicatie.

Prima bedrijf met zeer goede prijs en contact met klant wanneer ze later komen of via mail. Dakraam netjes geplaatst.

Visser Roosendaal 87

1606XD Venhuizen