Zeer Tevreden

Er zijn 3 dakramen bij mij geplaatst door een hele deskundige aardige monteur. Nikay bedankt !

Goede communicatie! Prettig contact.

Ondanks de vertraging door slecht weer, was er steeds goed contact. Prettige en bekwame mensen!

Geweldige service en advies

Oude dakraam moest vervangen worden en kon niet meer gesloten worden. Dakraamgarant had begrip voor de situatie en kon mij helpen binnen 2 weken. Top service en keurig het raam geplaatst. Tevens kreeg ik wat goede tips t.a.v. de staat van het huidige dak. Topwerk en Top monteur Richard. Volgend jaar het andere dakraam laten vervangen. Dat wordt ook zeker Dakraamgarant.

uitstekend

professioneel, netjes en plezierig het dakraam geïnstalleerd

Prima werk afgeleverd en alles keurig volgens afspraak

Dakramen zijn geplaatst op drie hoog in een voormalige kerk met een zeer steil leien dak. Toen de monteurs de eerste keer kwamen bleek, ondanks vooraf gestuurde informatie en foto's, dat het plaatsen van de dakramen toch ingewikkelder was als voorheen gedacht. Men ging hier heel professioneel mee om door te stellen dat ze de werkzaamheden die dag helaas niet konden uitvoeren omdat ze voor de juiste uitvoering extra materialen nodig hadden die ze niet bij zich hadden omdat dit onvoorzien was. Zonder deze materialen hadden ze de klus wel uit kunnen voeren maar niet volgens de door hen gehanteerde kwaliteitsstandaard. Nieuwe afspraak gemaakt maar helaas was er op die dag erg veel regen voorspeld. Omdat wederom het werk niet goed uitgevoerd zou kunnen worden als de leien nat zijn is er in goed overleg weer een nieuwe afspraak gemaakt. Inmiddels is men weer geweest en er is prima werk afgeleverd. Ik ben zeer te spreken over de geboden service, het uitgevoerde werk en het feit dat er geen compromissen worden gesloten mbt de kwaliteit van het geleverde werk. Bovendien verliep de communicatie zeer prettig en duidelijk en waren de monteurs professioneel, zeer vriendelijk en correct en werd alles ook netjes achtergelaten. Kortom ik ben uitermate tevreden over Dakraam Garant

Perfect resultaat, kan niet beter!

Goed wek. Aardige bekwame vaklui, die weten wat ze doen. Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden!

In tegenstelling tot andere bedrijven reageert DakraamGarant direct op een offerte aanvraag. Het contact is zeer prettig, duidelijk en vriendelijk. De monteurs zijn vriendelijk, luisteren goed naar je wensen en werken erg netjes. Ik kan DakraamGarant zeer aanbevelen!

vakmanschap

Op een rustige manier het dakraam netjes gemonteerd. Plezierige vaklui.

Snel en netjes

Snel en alles volgens afspraak gemonteerd. Vriendelijke en nette monteurs. Geen op of aanmerkingen. Sommige mensen geven een negatieve review omdat ze het afval niet meenemen. Dit staat gewoon in de offerte en die moet je dan maar beter lezen.

Uitstekende levering van ons dakraam

Van offerte tot installatie is de service uitstekend. Afspraak is afspraak. Staan op tijd voor de deur en twee uur later is het dakraam geplaatst. We zijn zeer tevreden.

Goed en snel geplaatst

Goed en snel geplaats en netjes afgehandeld.

Fantastische service en vakmanschap ! Richard en Nikay zijn top !!

Erg goede klantenservice en afhandeling door vakmensen ! Aanrader ! Steve

Zeer tevreden over klein dakraam. Veel lichtinval op zolder.

We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Contact goed en vlotte plaatsing.

Vakmanschap met een blije lach!

Eerst de spullen uitpakken om de koffie te verdienen. De kop eraf en dan de kop koffie erin. 2 man sterk van DakraamGarant en dat was nodig ook met 2 ramen van 70 Kilo. Flits Flats en het oude raam was eruit. Nog geen anderhalf uur later de eerste erin en zo kwam ook de tweede. Broodje , koffie Cola en aftimmeren. Spatstrak zitten de ramen erin. Erg tevreden mannen. Topspul.

Goed en fijn contact met dakraamgarant

Meteen fijn en goed ook hele vriendelijke monteurs die goed en vakkundig werken.

Zeer efficiënt!

Hoi, Zeer snel geplaatst en heel mooi afgewerkt. Kwaliteit voor een goede prijs. Fijn dat mensen zo werken. Gr rienk

De heren waren een uur te vroeg, maar dat is beter dan te laat. Vakmannen! Vriendelijk, snel en netjes. Duim omhoog

Vriendelijk, deskundig, snel en mooi.

Snel, vriendelijk, goede prijs

Deze mensen werken enorm goed en snel, zijn erg vriendelijk en de prijs is concurrerend. Een beetje troep laten ze wel achter, dus als ze dat ook weg zouden halen was het een dikke 10!

Vakmanschap, vlot en flexibel

Met de aangegeven route stonden de monteurs net voor 8 uur voor de deur. Gelijk aan de slag en met tweemaal tussentijds kort overleg over de juiste plaats, zaten de twee grote ramen er in no-time in. Netjes afgewerkt, afval opgeruimd en om 12 uur afgerekend. Zij op naar de volgende klus, ik genietend van het licht op zolder.

Helemaal tevreden , snel vriendelijk

Tevreden met resultaat.

Wij hebben een nieuwe dakraam laten verplaatsen in onze badkamer. Goed afgewerkt volgens afspraak in korte tijd. Wij zijn wel tevreden.

Zeer tevreden, conform afspraak perfect uitgevoerd

Eerst via de officiële website van Velux geprobeerd, dit heeft geen resultaat opgeleverd. Hierbij aangesloten installateurs vonden het kennelijk teveel moeite om op een email te reageren. Verder gezocht op Velux dakraam en bij Dakraam Garant terecht gekomen, snelle reactie correcte offerte. Het nieuwe dakraam is op 8 juni 2021 zeer vakkundig en netjes geplaats, de werkplek schoon achtergelaten en alle overgebleven materiaal meegenomen.

Alles geheel volgens afspraak.

De communicatie met DakraamGarant verliep allemaal heel goed en zeer vriendelijk. De offerte was duidelijk en een scherpe prijs. De installatie verliep ook goed door twee echte vakmannen. Ze dachten goed mee over de exacte locatie van het raam en hebben de installatie heel netjes gedaan. Complimenten!

Visser Roosendaal 87

1606XD Venhuizen