Ik ben goed behandeld maar vind het vervelend dat ik steeds wisselende behandelaars heb. Ook is mijn laatste afspraak 2 x verzet.
Ben goed geholpen.
Als boven
Zoals altijd bij Mondzorg, alles weer prima in orde. En zeer vriendelijk.
Goede ervaring, geen poespas, gewoon vullen en weer wegwezen.
Netjes en goed behandeld
rustige behandeling ik krijg duidelijke antwoorden op mijn vragen ga nu met minder angst heen
Fijne praktijk. Vriendelijk personeel.
Goed genoeg.
Pijnlijke kies waarvoor ik dezelfde dag kon komen, top!
Snel geholpen, controle ging snel en het reinigen ging snel.
Zie boven
Blij met tandarts Zeegers en zijn assistentes. Er wordt meegedacht en geluisterd. Oftwel vakwerk.
Vriendelijk en professioneel
Perfect geholpen
Goede uitleg
Niet tevreden,mondhygieniste heeft alleen tandsteen verwijderd,niet gepolijst behandeltijd was om..Tussen door controle tandarts.
Ik was wat eerder aanwezig, maar werd vrijwel direct opgehaald door de mondhygiëniste, die direct startte met reinigen totdat de tandarts kwam. na vertrek tandarts ging de mondhygiëniste weer verder en was daarna snel klaar. Efficiënt en professioneel.
Zeer professioneel
vriendelijke mensen en goede zorg
Ik ben goed en rust behandeld ook omdat ik angst heb
Vakkundig vriendelijke dames
fijne duidelijke uitleg van wat er gedaan wordt
De behandeling ging niet zorgvuldig en wat ruig, er werd nonverbaal geïrriteerd gereageerd op mijn vraag het even na te polijsten. Dit was Astrid, ik wil nooit meer door haar behandeld worden.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen