Mijn tandarts is naar Bellingwolde verhuisd, en ik ben al jaren bij hem patiënt. Dus ik heb een hekel aan verandering. vandaar dat ik er een uurtje voor over heb om naar Bellingwolde te rijden . En dat is mij goed bevallen.
Deze mail krijg ik wel binnen, en mail voor de nieuwe afspraak in july niet. Vreemd
onpersoonlijk, zacht gepraat. een nummer.
Keurig op tijd opgeroepen en vriendelijk bejegend.
Zowel door de tandarts als de professionele Shirley.
Aangezien ik doodsbang ben, had ik een andere tandarts om dat Jelle Mulder er niet meer werkt. Deze tandarts heeft totaal geen inzicht in bange mensen zoals ik.
Even een babbeltje, een beetje muziek en een duidelijke uitleg. Ook persoonlijke aandacht voor ouderen en hulpbehoevende.
Prima geholpen
Mevr. Moales is een heel hartelijke en kundige tandarts.
Vorig jaar een preventieve wortelkanaalbehandeling ondergaan voor een kroon. Tijfens deze behandeling is er met spoelen, hyoochloriet door de apex gegaan en zwol mijn hele gezicht op. Heb daar weken pijn van gehad. Tijdens de controle dit nigmaals benoemd, maar ze lacht het weg, totaal geen empathie en ik moet nu nog een kroon en heb gelijk gezegd geen endo preventief, is mijn risico als er later wel een endo moet.. dit stond haar niet aan en ze reageerde heel geiiriteerd. Niet leuk. Ik twijfel nu of ik nog wel door haar behandeld wil worden.
parkeerplaats is te klein
snel geholpen met mijn klacht, vriendelijke en duidelijke communicatie met een klein beetje humor
Binnen een paar minuten kies eruit, duidelijke instructie hoe te behandelen!
vriendelijk en goed personeel
!,,
Tevreden
Voor controle geweest jammer genoeg dat er de volgende dag een gedeelte van een kies af gebroken is dus moet ik weer een afspraak maken
Netjes behandeld
Zie vorige vraag.
Al jaren patiënt bij jullie. Nu de eerste keer behandeld door de "nieuwe" tandarts (E. Verbeek). Eerste indruk: professioneel. sympathiek en meedenkend. Het resultaat van de ingezette behandeling wacht ik in vertrouwen af. Groet, Harry R. Enter, Blijham
Vriendelijk en kundig personeel.
Gelukkig kom ik hier niet heel vaak!
Steeds weer een een slechte ervaring. Het is dat dit de enige praktijk is en andere veel verder weg geen patiënten aannemen.
De communicatie was onvoldoende. De beleving van patient naar tandarts kan beter.
Was heel tev
Hoofdweg 141 A