Gelukkig is ook de balie weer bereikbaar in Bellingwolde. Vriendelijk te woord gestaan
Goede tandarts korte wachttijd schone wachtkamer cadeautje voor de kinderen na afloop Nette assistente, Wel mag de radio wat zachter ik vind dit erg storend als ik wil lezen Lectuur en speelgoed mag wat worden uitgebreid
Ik ben op een fijne en deskundige wijze geholpen.
Onprofessioneel, er wordt slecht tot niet geluisterd naar wat de klant aangeeft of kenbaar maakt. Er wordt niet overlegd en het resultaat is technisch bedroevend.
Vriendelijk, professioneel en snel
zoals altijd tevreden
Kom er jaren niets te klagen
Goede en fijn gesprek en behandeling
Ik vind het een fijne tandarts die m'n angst serieus neemt en me helpt en steunt ook werkt hij snel maar secuur
Geen opmerkingen
Super snelle reactie en afspraak. Groot voordeel dat je direct met de juiste Puur Mondzorg locatie in contact komt!
Over het algemeen ben ik prima tevreden maar afgelopen maandag is er bij het tandsteen verwijderen een vulling uit gegaan. Dit heeft de assistente niet gemeld en de tandarts kwam later en zag dit. Nu moest ik dus een aparte afspraak maken terwijl ik zeker weet dat deze vulling er nog in zat toen ik aankwam. Ik had verwacht dat ze hun fout direct zouden corrigeren maar nu moet ik er nog weer een keer heen (eerst 3 weken later maar nadat ik gebeld had, kon het gelukkig over 1 week).
Nette, vriendelijke, beleefde, professionele mensen werken bij PUUR.
Nu was er een andere assistente die is veel aardiger en persoonlijker. Een hele verbetering.
E
Ik kreeg een andere mondhygiëniste door vakantie . Het resultaat was veel beter ,
De muziek in de wachtruimte staat te hard
Prima ervaring, attent. Enige kan zijn in de wachtruimte hoor je boorgeluiden. Misschien een muziekje? Boven de tandartsstoel een grote poster bv a la Jan van Haasteren?
Vriendelijk personeel
behandeling was prima. had graag vooraf geweten wat er ging gebeuren en de kosten daarvan
Voor de tweede keer achtereen niet afgebeld voor onze afspraak met de mondhygiënist. Erg onprofessioneel als je al zo ver van te voren een afspraak maakt en nu dus gewoon zit te wachten. Niemand weet ergens vanaf. Slecht dit! Consult tandarts zelf was prima. Ook hoorden we geroddel over patiënten door assistente onderling in de wachtruimte. Dit hoort niet.
mijn ervaring was prima.
Hoofdweg 141 A