was goed
Geen
ik heb mijn tanden laten repareren en 2 kiezen laten trekken en van beide geen last na afloop plus mijn tandarts is super goed in zijn werk plus hij stelt mij ook op mijn gemak en dat vindt ik heel prettig.
Veel wisseling van tandartsen, waardoor het onduidelijk is wat mijn vaste tandarts is
Een paar keer nu dezelfde tandarts gehad, dat vind ik erg fijn. Daarnaast geeft hij prima uitleg en dat geeft een gerust gevoel.
geen verdere opmerkingen
Vriendelijke professionele behandeling
word goed geholpen
Word altijd goed en vriendelijke behandeld.
Dit was voor mij de eerste keer sinds de oprichting van PUUR mondzorg Delfzijl dat het een professionele uitstraling had!! Afgelopen jaar een dramatische ervaring gehad met de toenmalige tandarts die 10 seconden inspectie deed en een mondhygiëniste waarbij de polijstpasta op mn lippen zat ipv op mn tanden, heeft dit jaar mn gedachten om over te stappen naar een andere tandarts omgebogen! Chapeau, ga zo door en vasthouden dit!! Ben nog ietwat sceptisch maar we wachten af!
Ik had een tandarts die vooral snel werkte, weinig tijd en ruimte tot ook maar iets qua communicatie. Alles ging snel snel en door. Ook was het niet duidelijk met wat er precies werd gezegd en wat er precies aan de hand was. Veel was slecht en niet goed.
Ik ben netjes geholpen en een voordeel is dat je naar de tandarts en de preventieassistentie kunt gaan in een afspraak.
Ik werd snel, accuraat en vooral vriendelijk geholpen
geen
Goede tandarts
Die behandeling van Cheyenne heb ik als zeer plezierig ervaren. Ze is kundig en vraagt tussendoor of het goed gaat.
Er wordt netjes gewerkt en deze keer alles in overleg met mij
Tevreden
Professioneel
Prima en nu op tijd geholpen
Ik vermoed dat iedereen goed is in hun vak maar daar hoort ook communicatie bij en dat is niet aangeleerd of is daar niet goed in!
Vriendelijk personeel en fijn behandeld!
Mijn ervaring is dat er veel wisseling is van Tandarts, Mondhygiënist en baliemedewerker.
Fijne tandarts en praktijk, nette omgang en proberen mee te denken
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum