Snel en vakkundig geholpen
Relaxte sfeer
Zie boven
Prima behandeld
Ik ben heel tevreden met de behandeling en vulling die gemmakt is. Ik werd deskundig behandeld.
Prima geholpen door de tandarts en mondhygiënist, hoeft niet lang te wachten
Sinds jaren kom ik al bij Puur Mondzorg Dokkum. In al die jaren heb ik verschillende tandartsen gehad, maar elke keer gebeurt er weer op een prettige en professionele manier.
De vorige x bij de mondhygiënist ging zij meer tussen de handen door en iets minder bij het tandvlees. Nu dus heel erg last van het tandvlees vooral rechts onder.
Ik had een afspraak voor controle en lig ik ineens bij mondhygiënist in de stoel. Hier al eerder telefonisch consult over gehad alleen controle! Aan alles zit kosten verbonden en die krijg je pas nadien.
Ben 11-11-2024, bij de mondhygiëniste geweest, voor misschien 20 minuten. Kosten €78,90 en dat vind ik veel te duur. Misschien ga ik wel opzoek naar een andere tandarts en mondhygiëniste
Zb
Rustig en met aandacht
Uitermate klantvriendelijk. Op mijn gemak gesteld en duidelijk wat er ging gebeuren.
Goede zorg
Mijn kroon was afgebroken en er moesten wat scherpe randjes worden bijgeslepen! Advies om een implantaat te laten plaatsen!
Het viel me alles mee, mijn kies kon gerepareerd worden. Geen wortel kanaal behandeling en kroon.
Uitloop behandelingstijd te lang (15 min)
heel goed en secuur
Vriendelijker, meer contact en uitleg.
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum