Correct en op tijd behandeld
Duidelijke afspraken, goede communicatie en prettige behandelaars
Wel heb ik een vraag, ik hoor steeds meer verhalen over een acute pijnbehandeling kwa bereikbaarheid en kosten. je weet dat niet eerder dan dat dit jou overkomt, maar het is niet prettig als je acute pijn hebt en niet terecht kunt. misschien kunt u daar duidelijkheid over geven?
Ik vind het fijn om bij deze tandarts te komen. Zijn fijne mensen die je goed helpen.
zeer te vreden
Was prima voormekaar.
Ik ga met een goed gevoel naar de tandarts. En ik ga er met een goed gevoel weg.
Er wordt met geduld en alle voorzichtigheid tewerk gegaan
wachttijd was minimaal, aardige medewerkers,
Vakkundig geholpen door de tandarts. En de prefentie assistente
Goed netjes.
nemen de tijd,rustig gemoedelijk persoonlijk
Professioneel, erg goede schone omgeving, vriendelijk personeel, enigszins afstandelijk en snel, met een air van efficientie.
Kwaliteit, prettig personeel, dienstverlenend.
Leuke vrouw Emma ze doet haar werk goed en denkt mer je mee
Juiste uitleg voor verdere behandeling
Bedankt voor als
Gezellige afspraak gehad met een aardige mondhygiëniste en tandarts Emma. 2 vrouwen die hun vak verstaan.
Geen op-en aanmerkingen. Alles was prima.
Erg vriendelijk
zie boven
Kon bij klachten snel geholpen worden. Er werd alle tijd genomen voor uitleg en mogelijkheden. Ook tijdens behandeling werd steeds uitgelegd wat er gedaan werd.
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum