Je hoeft niet lang te wachten en ze zijn allemaal vriendelijk
goed genoeg info wat er staat te gebeuren
....................
Zoals het joort
Dames had ruim tijd voor me legde alles rustig uit . Locatie pand vind ik minder nl geen gratis parkeer gelegenheid , voor mensen die slecht ter been zijn lastig .
Prettig
Tijdens de behandeling brak er een vulling af die al los zat. Eigenlijk had ze geen tijd maar toch is het gelukt om die vulling tijdens een contrlole erin te krijgen met behulp van haar medewerkers. Was er heel blij om.
Geen lange wachttijden Je word goed geholpen Personeel is vriendelijk Praktijk is zeer schoon.
Jammer dat de wachttijd meer dan een kwartier was
Deskundig, vlotte balie afhandeling. Mooie inrichting, prima bereikbaarheid
Wachttijden schommelen wel erg vaak soms 5 min wachten maar soms ook wel 25 min als wij iets te laat zijn kunnen kans krijgen op bijvoorbeeld een boete maar ach het is nog nooit gebeurd
Een heel aardige tandarts
Tevreden
Alles ging volgens plan en extra hebben ze gedaan
Zoals altijd vriendelijk, duidelijk en positief. Mooie ruimtes, leuk personeel.
Probleem opgelost waar ik al een tijd mee liep Andere tandartsen kwamen niet eens op het idee dat er een probleem was . Ben een zeer tevreden klant
Vriendelijke mensen, en ervaren specialisten in mijn beleving.
Na problemen met een kies snel en deskundig verholpen
Facturering kan beter; kreeg onterecht aanmaningen voor een factuur die al betaald was. Slechte communicatie, zowel via mail als telefoon. Pas nadat ik aangaf contact op te zullen nemen met puur mondzorg, werd het opgelost. Excuses konden er echter niet vanaf.
vond de behandeling goed, kan weer een half jaar vooruit
Goed.
Aalsumerpoort 7