weer prima geholpen
Naast deskundigheid en zorgvuldige behandeling toch nog tijd voor een persoonlijk praatje.
Ik kwam voor een controle.
betrokken
Gewoon geweldig, word met grote zorg omringd/
en duidelijk wat beter kan
Tandarts vindt ik heel deskundig en vriendelijk.
Wachtkamer wel gehorig. Je hoort veel privé gegevens van mensen
Hoefde niet lang te wachten werd redelijk snel geholpen.
Het is een grote tandarts praktijk maar ik ben geen nummertje gelukkig. Zeer vriendelijk personeel.
Afspraken lopen uit, afspraken worden meerdere malen verschoven, afspraken zijn moeilijk in te plannen. Tandarts is prima.
De rust en vriendelheid is heel goed
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Alles word goed uitgelegd en er word ook echt geluisterd. Dit vind ik zeer fijn omdat ik een aandoening heb waarbij ook mondproblemen en andere dingen hierbij kunnen voortkomen zoals verdovingen die niet goed werken word er ook echt geluisterd en naar een oplossing gezocht.
Is goed
eindelijk weer een Friestalige tandarts
Waardeloos dat je niet op de hoogte wordt gebracht voor de afspraak, van het wisselen van de tandarts en assistente. Je wordt doodgegooid met mail om je afspraak maar niet te vergeten... Hoe moeilijk kan het dan zijn om vooraf te overleggen, zodat ikzelf kan bepalen of dit is wat ik wil!!!
Iedereen heeft zichtbaar plezier in zn werk
Word altijd goed geholpen door vriendelijk personeel netjes en mooie zaak
Altijd fijn
Aardige medewerkers.