Prima personeel en kundig
Gebit reinigen van tandsteen en aanslag en halfjaarlijkse controle van het gebit
Afgelopen bezoek aan mijn tandarts PUUR mondzorg in Dokkum ging niet helemaal lekker. een halfuur voor de afspraak werd ik gebeld of ik eerder kon komen. Dit kon niet ivm. mijn werk. Nadat ik kwam bleek dat ik was ingepland bij een andere tandarts zonder dat dit was meegedeeld tijden het telefoongesprek vooraf. Dit was in eerste instantie al niet leuk, de vervangende tandarts die mij behandelde was niet om te zeggen geheel vriendelijk, zij sprak mij aan op commanderende toon en had een enigszins dominerende houding over mij. Bij het bespreken van kwesties omtrend mijn gebit werd een klein beetje laconiek/cynisch gereageerd, niet dermate storend dat ik er ter plekke wat van wilde zeggen maar wel dusdanig opvallend om hier op te schrijven. Verder wel goed advies ontvangen van tandarts. Ik zou in het vervolg graag willen zien dat ik niet last minute wordt opgebeld om plotseling een kwartiertje eerder te komen opdraven, een week of aantal dagen van tevoren bellen is begrijpelijk, maar hier kun je niet van op aan. Daarnaast zou het wenselijk zijn dat de houding van de tandarts toch iets meer klantgericht en vriendelijk is. Ik kom niet bij jullie om straf te krijgen naast m'n behandeling, maar voor een fatsoenlijke terugkoppeling op de staat van mijn gebit. Laat ik positief eindigen en toch aangeven dat het advies van de tandarts wel goed was.
Vlot geholpen nadat ik had gebeld voor een afspraak. Vriendelijk personeel en goede zorg.
Goed aan de tijd gehouden, netjes, correct.
Vroeger voorafgaand naar tandarts moets ik drie keer naar de WC van de spanning. Naar De Sousa ga ik fluitend van huis.
Ik heb niet lang hoeven wachten .
Goeie service
Eerste x bij deze tandarts. Vriendelijk en duidelijk. Beantwoorde al mijn vragen Ik wist welke tandarts de behandeling zou doen. Maar ivm drukte is de behandeling door eennandere tandarts uitgevoerd. Dit wel in goed overleg. Behandeling was verder prima. Weet alleen haar naam niet meer. Vandaar dat ik op die vraag geen antwoord kan geven.
alles wordt keurig uitgelegd
Prima geholpen.
9 uur gebit gebracht en om half 5 alweer opgehaald snelle service
In 1 woord, fantastisch. Ik werd geholpen door tandarts Silvia, een schat van een meid! Helaas is ze nu met zwangerschapsverlof. Daarnaast zijn alle andere tandartsen ook toppers en stuk voor stuk super aardig! Ik raad zeker Puur mondzorg Dokkum aan!
Voor het eerst onze dochter van 1,5 jaar mee. Hier werd heel goed op ingespeeld. Ze kreeg een tandenborstel en mijn controle duurde niet te lang, zodat het voor haar ook goed te doen was.
Snel en vlot geregeld Makkelijk een nieuwe afspraak gemaakt
uitstekend
Jammer dat het 20 minuten uit liep zonder iemand voor me te hebben
ERG JAMMER DAT DE BEHANDELING GEEN PLAATS kon vinden vanwege drukte. Nu moest ik per taxi weer terug en een hele tijd wachten.
Zoals altijd was alles weer goed voor elkaar in Dokkum. Vriendelijk personeel, fijne mondhygiënist en een super tandarts.
Goed.
Vriendelijk