Netjes, vriendelijk en behulpzaam
Fantastische ervaring, staan gelijk klaar als je gebitsverzorging nodig hebt. Top.
Dit was controle,dus dat viel mee. Maar blijf toch altijd zenuwachtig wat er achter weg komt. Maar gelukkig was alles goed.
Prima!
Fijne praktijk, lieve en geduldige mensen
Menselijk ,vriendelijk
Vragen worden duidelijk verwoord.
Prettig en fijne sfeer
fijne sfeer , professioneel personeel , heldere uitleg , relaxte behandeling.
Al 37 jaar bij Herbig en ik ga er altijd nog met veel plezier heen
Wij hebben tandarts Zelso. Een tandarts die zijn vak goed verstaat. Naar de tandarts is nooit een pretje, maar bij deze tandarts is er een grapje en een praatje voor elk mens. De kosten zijn wel gigantisch. Wat zou het fijn zijn als dit zo snel mogelijk vanuit de basisverzekering kan worden gehaald.
keurig en vakkundig
Zeer kundig en goed geholpen
Ondanks mijn beperkingen heel goed geholpen
Herbig vertrouwt. Aryette erg duidelijke uitleg voor preventie.
De 2 dames achter de balie waren zeer vriendelijk. Is wel anders geweest. Nieuwe afspraak maken ging vlot.
Fijne vriendelijke artsen en een goede behandeling, blij dat ik hier klant mag zijn
prima gen bijzonderheden goed geholpen
Het ging gewoon goed.
Prima ontvangen goede service vriendelijke
Uitstekende ervaring. Vriendelijke mensen en Ema is een geweldige tandarts.
Telefonisch contact gehad en zeeeer slecht ter woord gestaan, zelf het woord "shit" kwam voorbij. Al met al ongemanierd en gaf een slecht gevoel van binding met de patiënt/klant. Een behandeldatum afgesproken en toen we op de afgesproken datum kwamen bleek er helemaal geen afspraak te staan. Echt super slecht!
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum