Flexibel, laagdrempelig, aardige werknemers
Het lange wachten was wel vervelend, maar kan een keer gebeuren. Het was een lange behandeling en niet zo prettig maar er werd regelmatig gevraagd of het goed ging en of ik geen pijn had. Ook fijn om te zien dat de arts en de assistente goed samenwerkten en de assistente wat nieuws mocht leren.
Prima behandeling.
Deze keer moest ik lang wachten. Eerst al wat langer in de wachtkamer vervolgens in de stoel ook een poos op de tandarts gewacht. Wist eerst niet waarom later kreeg ik pas te horen waarom. Kan een keer gebeuren.
Ik ben snel geholpen met een wortelkanaalbehandeling. Ik vond het een fijne behandeling waar ik best wel tegen aan keek.
Ik wordt duidelijk geinformeerd en de controle behandeling was goed
Moest lang wachten, werd wel een verklaring gegeven. Gehorige ruimte(behandelkamer) Kortere lijst maken, Vraag naar de kern.
Zeer goede behandelingen met uitleg!
Zie boven
Ik ga elk half jaar voor controle en gebids reiniging (tandsteen) kreeg een aantal weken pijn en dacht dat het aan mijn kies .na een bezoek bij de tandarts is er een foto gemaakt van de kies deze bleek in orde te zijn mijn tandvlees was ontstoken zij ze en ik moest blijven poetsen en ragen dan zou het beter worden .maar naar een aantal weken werd de pijn erger vele nachten beneden gezeten toen ik weer belde en vertelde dat de pijn nog steeds aanwezig was werd mij verteld tja maar je had ook naar de mondhygiënist gemoeten dat had de tandarts gezegd ik dacht wat zullen we nu krijgen dat is mij niet verteld anders was ik uiteraard daar wel heen gegaan . Toen ik bij de mondhygiënist was zij ze er zit tandsteen onder je tandvlees vandaar de pijn had zoveel pijn dat het niet kon worden schoongemaakt zonder verdoving. Nu naar een week gaat het iets beter. ik heb al met al weken lang met pijn gelopen dit was niet nodig geweest als de tandarts had gezien dat er tandsteen onder het tandvlees zat .bij mijn vrouw is precies het zelfde aan de hand ook tandsteen onder het tandvlees ook ontdekt door een andere tandarts in de praktijk .vind dit erg slecht de tandarts zou dit moeten zien bij een controle Ik heb al jaren de zelfde maar overweeg om een een andere te vragen. Als ik elk half jaar netjes heen ga dan ga ik er ook van uit dat mijn gebid goed wordt na gekeken .jullie wilde een eerlijk mening die heb ik hierbij geven .
Heel goed geholpen
Erg prettige zorg. Pijnbestrijding en behandeling erg zorgvuldig.
tevreden
Vriendelijk en duidelijk uitleg over mijn gebit.
zie boven
Snel geholpen
was prima werdt gelijk geholpen en doorgestuurdt naar de kaakchirurg
Ik ben hier goed geholpen. Maar als ik een afspraak afzeg omdat ik ziek bent is het wel vervelend als je een brief krijgt dat je niet meer dan 24 uur van te voren hebt afgemeld. Ik ben natuurlijk liever ook niet ziek en dat weet ik pas op de dag zelf. Als hier iets meer begrip voor was... Dat je dan gewoon geen brief krijgt bijvoorbeeld. Straffen omdat iemand ziek is is niet fijn.
dik tevreden
Mijn tandarts is Abert Herbig ,ben ik heel blij mee
Prima.
Word niet naar je geluisterd wat jezelf wilt. Doordrammen als je nee zegt. Wou geen foto's maar moest wel. Als iemand nee zegt, hebben ze dat te accepteren!! Wachttijd loopt bijna altijd uit. Vond het prettiger toen de tandarts nog alleen was. Had je vaste mensen en een kleinere groep. Het is te groot je hebt elke keer andere mensen. En voor mensen die een hekel hebben om naar de tandarts te gaan is dit niet prettig.
Fijne deskundige tandarts. Straalt rust uit, communiceerd goed. Assistente ook aardig en deskundig.
De tandarts heeft me zeer vriendelijk geholpen, de tijd nemend en bij alles uitleg gegeven. Ook de medewerkers aan de receptie zeer vriendelijk.
Aalsumerpoort 7
9101 JJ Dokkum