Fijne deskundige tandarts. Straalt rust uit, communiceerd goed. Assistente ook aardig en deskundig.
De tandarts heeft me zeer vriendelijk geholpen, de tijd nemend en bij alles uitleg gegeven. Ook de medewerkers aan de receptie zeer vriendelijk.
Professionele behandeling
Ik kon mijn afspraak een paar dagen van te voren nog verzetten en kreeg goede en vriendelijke zorg door een andere preventie assistent en een andere tandarts.
Ok
Fijne relaxte sfeer gemoedelijk. Goede uitleg Nemen de tijd Komen niet gehaast, over terwijl ze uitliepen.
Is oke
Nvt
Er wordt goed geluisterd naar de vragen die je hebt. Je voelt je erg op je gemak
Hallo Mijn tandarts is prima, niks op asn te merken, maar ik vind de benadering van puur mondzorg door de telefoon en aan de bali erg zakelijk. Dat komt ws omdat ik het heel anders ben gewend,....maar dan toch
Mocht je angst hebben voor de tandarts dan doet dit team er alles aan om deze angst weg te nemen. Met een grap en een grol lig je relaxed in de stoel.
Mondhygiëniste ging zorgvuldig en nauwkeurig met goede uitleg ondertussen te werk. Tandarts was controle masr ook prima
Ik moest vandaag meer dan half uur wachten met 3 zoons van 3, 5 en 6 jaar. Het zou fijn zijn als ze dan even een Legotafel of boekje hebben waar ze zich mee kunnen vermaken.
Deze keer was alles weer goed, dus geen behandeling
ik kom misschien nog een keer
Netjes en rustig, ben zeer tevreden
De praktijk is een samenvoeging van diverse gestopte kleinere praktijken. Het persoonlijke karakter is hiermee verdwenen. Daarnaast zijn de nieuwe behandelkamers te steriel, klein en hebben ze geen ramen.
In Dokkum kennen ze me inmiddels en ik heb alleen maar hele goeie ervaringen met PUUR Mondzorg Dokkum .... van Balie tot en met Tandarts en assistente. Alles Zeer Positief beoordeeld.
Heel goed, Albert is een prima tandarts en Aryette is een vakvrouw (pijnloos tandsteenverwijdering uitgevoerd)!
Afspraak is sneller door een uitvaller. Prima geholpen Mooi geworden.
weet waar ik aan toe ben
xxxxx
behandeling was prima,