Vriendelijke mensen
De behandeling van tandarts A. Herbig was goed Ik kreeg eerst voldoende verdoving De verdere behandeling was goed Ik had na de behandeling nog wel wat pijn achteraf De communicatie voor de volgende afspraak was goed
Vriendelijk en bijna geen wachttijd
Vriendelijk personeel
Afspraak is afspraak bij mondzorg in Dokkum
Ik had het fijn gevonden vantevoren te weten dat ik 2 afspraken had, verder prima. Jammer dat het spoelwater koud is, vinden mijn tandhalzen niet zo leuk
goede ervaring
Vriendelijk geduldig personeel
Prettige behandeling.
ben goed behandeld door de tandarts en de assistente.
Prettige en gezellige vriendelijke behandeling!
De kinderen zijn heel blij met tandarts Emma Ze voelen zich op hun gemak bij haar. Ook de tandartsassistente was ontzettend aardig en legt het heel mooi uit.
Dik tevreden
ik ben tevreden over de behandeling en omgang
Vriendelijke mensen kennis van zaken en to the point.
Door de mondhygiëniste ben ik naar tevredenheid behandeld. Nam veel tijd voor mij en gaf een rustig gevoel. De tandarts was zeer vriendelijk en was duidelijk in haar uitleg.
Goed geholpen
Zoals altijd zeer tevreden :)
De zweer is heel erg fijn aangezien de mensen erg aardig zijn. Ik zou iedereen aanraden om daar heen te gaan vanwege het goede werk dat ze leveren.
Professionele behandeling gehad en met goede zorg ontvangen.
Vriendelijke praktijk
Aalsumerpoort 7