Prettige behandeling door fijne personen.
Ik werd op tijd behandeld, er werd uitgelegd wat er gedaan werd en zowel de tandarts als de mondhygiëniste waren vriendelijk. Ik vind het wel jammer dat gemaakte afspraken zo vaak verzet moeten worden.
Goed bezig
Vriendelijk goede ervaring
zeer professioneel personeel en vriendelijk
Het ligt aan mijzelf dat ik alle info niet goed onthoud en dan op de meegegeven medicatie-recepten de data mis wanneer te beginnen.
Zeer deskundig geholpen. Is me zeer meegevallen.
alles was mooi en schoon, ik ging met vertrouwen, de mevrouw tandarts was erg aardig!
De tandarts was erg kundig, vriendelijk en professioneel. Hield rekening met pijn en mijn voorkeur. Erg tevreden over deze tandarts.
Duidelijke communicatie, wordt goed geinformeerd.
i.v.m. mijn lichamelijke reactie op instrumenten in mijn mond en aanraking aan de tong, treed daarbij een reflex op. Bij alle behandelingen wordt daar heel veel rekening mee gehouden. Vertrouwen en een band met mondzorg medewerkers is voor mij van groot belang. Dat is waarom ik naar mondzorg Hoogezand ga.
Ik ben van tevoren goed voorgelicht over de behandeling. Ik was op de afgesproken tijd aan de beurt. Kreeg tips mee voor de nazorg EN.....geen pijn of zwellingen oid!!
Uitstekend praktijk,
Er wordt duidelijk uitgelegd wat er tijdens de behandeling gaat gebeuren.
Na twee jaar angstpolikliniek in het Martini ZH vond ik het doodeng weer naar een gewone tandarts te gaan, bij kennismaking dus kort uitgelegd en er werd goed mee om gegaan, ook werd er het 1 en ander goed uitgelegd. Tot zover tevreden dus!
Terzakekundig
Controle en mondhygiënist, prima geholpen en vriendelijke benadering.
Na dat ik bij de mondhygiënist ben geweest ,totaal geen last na en tijdens de behandeling . Deze vrouw geeft je de tijd . Topper
heel erg vriendelijk en duidelijk over wat ze gaan doen
Geen klachten. Altijd goed geholpen. Goeie uitleg.
behandeling gestart rekening houdend met gezondheidsproblematiek
Voor het eerst geen angst voor een tandarts gehad doordat ze supervriendelijk en gerustellend werken.
altijd wel o.k.
De controle was goed. Maar de persoon kon ik niet altijd goed begrijpen door wat gebrekking Nederlands. De assistente loste dat dan op.
Hoofdstraat 1
9601 EA Hoogezand