Julian is fantastisch tandarts heftig traject ingegaan maar met zijn geduld advies en medeleven ben ik erg blij dat dit heb doorstaan Julian is topper als tandarts wil ook geen andere tandarts
Zowel de tandarts als de mondhygiëniste hebben een goede indruk achtergelaten. Vriendelijk, vakkundig en nemen de tijd om je iets uit te leggen en te adviseren.
Prima behandeling, werd moest alleen 20 minuten langer wachten
Behulpzaam
Netjes en vakkundig geholpen , niets op aan te merken.
Snel goed en vakkundig geholpen
Afspraak bij de paradontoloog gehad. Aardige vrouw, kalm en duidelijke uitleg. Veel beter dan de tandarts in Stadskanaal die amper wat zegt. Grootste minpunt: hier valt niet tegen op te verzekeren. Je bent veel/te veel geld kwijt voor de behandeling. Voor mensen met een klein inkomen is het niet te betalen.
Werd gebeld voor een controle afspraak, daar bereid je je dan op voor. Krijg je bij binnenkomst eerst de mondhygiënist en dan nog eens de tandarts. Dit is niet zoals afgesproken aan de telefoon.
Er wordt goed geprobeerd om afspraken te combineren op dezelfde dag tandarts en mondhygiëniste. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren.
Ongeveer 45min in de wachtkamer gezeten terwijl ik gewoon op tijd was, toen ik eenmaal aan de beurt was blijkt er niet genoeg tijd meer voor mij te zijn en moet ik nog een keer terug komen
alles verliep keurig naar wens (vlotte afspraak en behandeling) de e-mail met bijlage (begroting kosten)kwam niet na telefonisch contact bleef e-mail met bijlage afwezig uiteindelijk begrotingsplaatje(print) opgehaald na lang wachten bij niet bezette balie begrotingsprint werd vlot geregeld
Vriendelijk, kundig, adviezerend, hygiënisch, leuke medewerkers kortom een leuke tandarts plek.
De behandeling is zo als altijd goed en zorgvuldig uitgevoerd
Een prima tandartsen kliniek. Alleen het parkeren laat te wensen over
Vond het in de wachtkamer niet schoon op de vloer en de tafel....
Klantvriendelijke en professioneel
Kundig en vriendelijk behandeld ! Gellukkig weer dezelfde tandarts Maar wel weer een andere mondhygiëniste, werkte trouwens Correct en vriendelijk. Ik werd ook keurig op tijd geholpen.
De tandarts die wij hadden is zeer onbeleefd. Dringt op om foto’s te maken terwijl je daar zelf voor moet betalen. Is beledigt als je aangeeft daar niet mee akkoord te gaan. Mijn man was na mij aan de beurt is zonder overleg een foto gemaakt, hij kon niet eens reageren of had e plaat al in zijn mond en foto gemaakt. Absoluut niet patiënt betrokken, wij gaan naar een andere praktijk. Mondhygiëniste is wel zeer vriendelijk en betrokken, maar de ervaring bij de tandarts zelf maakt voor ons de keus ergens anders heen te gaan. Onze dochter laat ik ook absoluut niet door deze tandarts behandelen, kind loopt gelijk een trauma op zo onpersoonlijk als het is. Pure geldfabriek. Tandarts heeft zich ook niet voorgesteld, hield haar mondkapje op en kon geen tot ziens vanaf, dus geen idee wie ons behandeld heeft. Was ook niet gemeld bij het maken van de afspraak.
Het beste centrum voor tandheelkundige behandelingen
Jammer dat er zo vaak gewisseld wordt van tandarts ik heb nu elke keer een andere. Het voelt een beetje als een doorgangshuis. Ook de preventie assistent was weer nieuw heb ik er ook al velen van gehad. Ik vind het ook heel vervelend dat ik regelmatig gebeld wordt of ik mijn afspraak wil verzetten omdat er bij jullie weer ergens een plekje vrij is gekomen. Komt veel voor hoeft voor mij niet.
Lange wachttijd zonder uitleg
slecht
Eindelijk kunnen afspreken dat ik een vaste tandarts heb. Toch vreemd dat ik dit al heel vaak heb aangegeven en daar nooit reactie van heb ontvangen. Het zou mooi zijn dat als ik een formulier met mijn bevindingen invul daar ook een reactie op kreeg. Ik heb over het algemeen veel sterren gegeven. toch zou ik jullie niet adviseren aan anderen. Reden: mijn ervaring is toch dat ik het geheel onpersoonlijk vind. Een te grote organisatie.
Hoofdstraat 1
9601 EA Hoogezand