Je wordt vriendelijk en vakkundig geholpen. Alles is mooi schoon en hygiënisch. Een invalide parkeerplaats vlak bij de ingang.
Nu goede uitleg en weet waar ik aan toe ben. Hopelijk ben ik nog zo positief na de nota.
Ik moest een kies gevuld hebben en kon dezelfde dag nog terecht.
Snel geholpen
Mondhygiënist en tandarts prima Dames balie vinden goedendag zeggen kennelijk te veel moeite….beetje jammer
Ik baal ervan dat er elke keer een andere mondhygiënist is. Elke keer andere adviezen. Heb dit ook aangeven maar de manier waarop ze dingen zei had ik het idee dat zij ook niet lang blijft. Heel onplezierig. De tandarts is altijd hetzelfde en ook prima. Altijd goede communicatie
Gebeld voor een afspraak, duidelijk aangeven waarvoor ik kom, op de dag zelf kom ik en ben ik binnen 5 min weer naar huis gestuurd want ik had geen pijn. Terwijl ik duidelijk heb aangeven dat ik kwam voor een gaatje vullen zonder dat ik pijn had. Een nieuwe afspraak kan pas ruim 2 maand later en mij wel een rekening sturen voor de 2 minuten dat jk aanwezig ben. Echt belachelijk.
Netjes en correct behandeld en professioneel geholpen.
Gezien mijn medische verleden is bv een behandeling door de mondhygiëniste en/of paradontholoog wat extra riskant kwa infectiegevaar. De aanpak heeft de mondhygiëniste goed met mij overlegd en afgestemd. Prima communicatie.
Er werden bij mij onterechte en dubbele kosten in rekening gebracht nadat ik 2 jaar niet voor controle was geweest. Leek alsof ze misgelopen inkomsten alsnog wilden verhalen. Na bezwaar is de factuur gecorrigeerd, echter wordt de facturering uitbesteed aan een derde partij. Deze partij heeft tijdens de bezwaar procedure onterecht 40 euro incassokosten in rekening gebracht. Facturing partij en tandarts nemen beide geen verantwoordelijkheid en wijzen naar elkaar.
Het valt mij op dat al mijn afspraken steeds verzet worden omdat er dan ineens geen tandarts of mondhygiënist is. Ook heb ik iedere keer een andere tandarts of mondhygiënist.
Na 2 jaar niet te zijn geweest viel het nog mee.
Er waren twee vullingen uit gevallen. Binnen enkele dagen had ik een afspraak en toen er maar tijd bleek voor één vulling kon ik de volgende dag nog terugkomen omdat ik op vakantie ging. Top!!
Ik had eigenlijk een half uur wachttijd voor de tandarts na de preventie, maar dat werd meteen tussendoor gedaan. Dat was heel fijn!
Ik ben te vreden
Vriendelijk behulpzaam
5 min. Na afgesproken tijd. Ik werd vriendelijke geholpen en alles werk goed uit gelegt. En bij de balen werd er snel een m nieuwe datum gepland.
Helaas was mijn laatste afspraak niet geweldig verlopen. De mondhygiëniste of preventieassistente? Is te hardhandig bezig geweest met het polijsten waardoor het ijzeren/metalen stukje waar het polijst-borsteltje op bevestigd is meerdere malen tegen mijn tanden is geschaafd. De dag erna kwam ik er achter dat hierdoor meerdere tanden beschadigd zijn geraakt.
Hoogezand
top