ik ga altijd met plezier naar puur mondzorg voor behandeling & controle, er hangt er altijd en prettige & ontspanen sfeer, dat verschilt nog al eens, er zijn praktijken, waar je direkt moet pinnen, daar word je niet behandeld als client, maar als monny maker, puur zakelijk, en daar is bij puur mondzorg geen sprake van, want ze zien mij als de mens GER. dat waardeer ik zeer, beste mensen, & tevens geeft het rust.
Prettig en vriendelijk geholpen, bij zowel de balie als de tandarts
Mondhygiëne. Behandeling gevoeliger dan ooit te voren en napijn anders dan ooit
Niks om aan te merken. Vakkundig, attent, meedenkend
aangezien het geen favoriete plek voor me is, ga ik er steeds vaker met minder tegenzin naartoe. Men, zowel de mondhygiëniste, als ook de tandarts, zijn zeer deskundig en stellen je op je gemak.
Onverwachte (ongeplande) behandeling bij mondhygiënist voorafgaand aan het tandartsbezoek. Mij geeft het het gevoel dat commerciële doelstellingen de boventoon voeren.
Ik heb een behoorlijk angst voor de tandarts maar bij deze praktijk gaan ze er zo fijn mee om en nemen ze alle tijd voor mij, zowel de assistente als de tandarts zelf stellen me echt op mn gemak. Mijn kinderen gaan zelfs met plezier naar de praktijk.
Er wordt volgens mij zorgvuldig omgegaan met de behandeling, ook volgens mijn man. Er is een prettige sfeer in de kliniek en dat doet goed.
Het was een geweldige ervaring, aangezien er een geïntegreerd personeel is dat hun werk met volle teugen doet. dankzij hen..
De mondhygiënist was prima. Afspraak was dat ik eerst bij de tandarts zou komen. Dat was uit het systeem gehaald zonder mij in te lichten. Veel wisseling van tandarts en mondhygiënist gehad de laatste jaren. Annick staat nog als tandarts. Is er al lang niet meer. Tandarts Babuli staat er niet in????
De tandartswas vriendelijk en duidelijk. De mondhygieniste ging grondig te werk en was vriendelijk
Ik heb goede ervaring met jullie ben tevreden
Word altijd vriendelijk geholpen,kijken gebit goed na.
Omdat mijn tandarts en mondhygieniste weten dat ik angstig ben, wordt ik door hen altijd gerustgesteld.
Uiters relaxt in de stoel gelegen. Behandeld door vriendelijke tandarts en assistent. Geen last gehad tijdens en na de behandeling
Snel en deskundig
We hebben ons al bij een andere tandarts ingeschreven, maar in de transitie-fase kreeg mijn man ineens een stekende kiespijn. Bij Puur kon hij nog snel terecht, maar de zorgverlener kon niets zien. Ook niet op de foto's. De pijn werd erger, dus hij belde naar de nieuwe tandarts, waar hij ook meteen terecht kon, en die vond een gat waar het haakje voor de helft in verdween. De reden voor overstap is vanwege beleid. Voorheen haalde de tandarts tijdens de controle ook even snel dat beetje tandsteen weg, nu moet je speciaal een nieuwe afspraak maken bij de mondhygienist en ook eentje extra bij de preventie-assistent. Waar ze je precies hetzelfde weer uitleggen als de vorige 3 keer. Het personeel is verder vriendelijk en kundig, maar je krijgt elke keer weer een nieuw gezicht te zien...
Duidelijke uitleg en ze deed haar best een passende oplossing te zoeken.
Iets te laat, maar geen probleem
Entinge 4
930 1TV Roden