Tandarts schildkamp en zijn assistente zijn toppers. Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee, staan voor je klaar, stellen je gerust.
Aardig, netjes gedaan
Tandarts Schildkamp heel goed. Mondhygiëniste Melanie ook super. Zeer kundig en professioneel. Ben zeer blij met hen.
Tandarts Schilkamp is behalve altijd op tijd ook altijd vriendelijk en humoristisch. Daarnaast ook nog zeer ervaren vakman.
Nvt
Aangenaam en vriendelijk.
Goede voorlichting tijdens behandeling mondhygiëaniste
Weer een goede ervaring
Ik ben prettig geholpen. Er zijn Pro-actieffoto's gemaakt waarop iets te zien is. Hiermee moet ik naar een kaakchirurg, om erger te voorkomen.
Behandeling is correct en zeer vriendelijk
Super tevreden met de behandelingen en de hulp die ik krijg bij mijn angst. Top tandarts!
Prima behandeling gehad bij vullen van kies
Blij om mondhygiënist te zien. Vertelt zowel professioneel wat ze gaan doen maar praten ook bij over persoonlijke dingen omdat we elkaar al veel jaar kennen
Goed naar mijn wensen geluisterd en deze heel goed uitgevoerd. Compliment aan een ieder die hieraan een bijdrage heeft geleverd.
Als professioneel, maar iets losser mag wel leven is al serieus genoeg. De praktijk lijkt me te groot geworden waardoor op den duur je een nummer gaat worden ipv mens
Prettig in omgang en kundige tandarts.
Jammer maar gegund gaat mijn tandarts met pensioen. Heb er een erg fijne tandarts aan gehad. Hoop dat ik ook zo fijne tandarts krijgt die hem opvolgd
Al de jaren dat wij patiënt bij Peter de Haan waren zijn wij goed behandeld, zodanig dat we het spijtig vinden dat hij met pensioen gaat, maar het is hem van harte gegunt.
Zoals aangeven en kundige medewerkers. Ook achter de balie! Zeer correct!
Duidelijke uitleg/informatie. Vriendelijk Parkeermogelijkheden zijn onvoldoende. Ik kom van buiten de stad en moet met de auto. Sta op de parkeerplaats van de bewoners.
Keurig geholpen op de afgesproken tijd, net als altijd. Controle prima en tip/waarschuwing om aan een bepaalde plek wat extra aandacht te schenken. Gewoon goed.
Ik word er nog echt als persoon behandeld,en er word uitgebreid verteld wat er gebeuren gaat
Fijne praktijk, aardig en vriendelijk personeel.
Goed tandarts partijk
Archipelweg 117