Mijn ervaring is goed,omdat ik weer dezelfde zorgverleners had.
Keurig op tijd, kundige behandeling. Goed advies van de tandarts na afloop van het schoonmaken door de mondhygiëniste.
Kundig team leveren netjes werk
vriendelijk behulpzaam kundig
Goed en deskundig geholpen!
zeer prettige behandeling en vriendelijk personeel
Ga zo door
niet nodig
De afspraken konden op zeer korte tijd gehonoreerd worden en tevens een snelle doorverwijzing voor verdere behandeling.
Bij zowel de receptioniste , de mondhygienist als de tandarts krijg je direct een goed gevoel , hetgeen voor veel mensen heel belangrijk is bij een tandarts bezoek.
Ondanks dat ik de afspraak vergeten was,kon ik toch geholpen worden
Zeer enthuosiaste mondhygiënist
geen op en aanmerkingen
Vakkundig en vriendelijk prachtige praktijk.
Prima geholpen en ook op de afgesproken tijd
Zeer vakkundig en fijn in omgang.
Tevreden
Deze praktijk is prima.
Alles prima!
Ik kon binnen een dag bij de tandarts terecht nadat ik plotseling een kapotte vulling kreeg. De behandeling is uitstekend verlopen.
Professioneel geholpen. Zeer vriendelijke tandarts assistente. Gewoon zeer goed.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden