Zoals hierboven verwoord.
Goede verzorgde omgeving. Vriendelijk personeel.
Mooi op tijd en goed geholpen
Ga zo door
Zeer kundige tandarts
18/11 had ik een afspraak bij de mondhygienist en tandarts, de mondhygiënist deed mij erg veel pijn tijdens het reinigen van mijn gebit. Daarnaast spoot deze mevr steeds water in mijn ogen en neusgaten, wat ik erg onprofessioneel vindt, er werd sorry gezegd en het werd snel weggeveegd met een doekje. Ik heb de hele dag last van mijn gebit gehad waar ik anders nooit last van heb… Ook was ze niet voorbereid waardoor ik steeds wachten moest, ze kwam erg onzeker op mij over. Bij de secretaresse aangegeven de volgende keer bij een ander te willen, toen werd er verteld dat het een invaller is.
Netjes, duidelijk, beleefd, correct. Gewoon dikke prima.
vriendelijk en duidelijk uitleg en aandacht voor jou als klant
De assistente die gisteren bij de tandarts aanwezig was, sprak niet gericht tot de mensen waardoor ik niet door had dat ik aan de beurt was, ik twijfelde even. Toen ik hier wat van zei " misschien zat je op de wc" , wat dus niet het geval was. Als ik assertiever was geweest had ik dit meteen tegen haar gezegd. Wil alleen maar zeggen, communicatie is belangrijk. Het gaat om de assistente die bij de eerste afspraak was en samen werkte met de tandarts
Goede behandeling en uitleg. Super tevreden en fijne mensen!
vriendelijk en goed geholpen
Perfecte behandeling en uitermate zorgzaam.
Tandarts overlegt duidelijk, informeert en heeft aandacht voor patiënt.
Ondanks mijn angst zijn zowel De tandartsen als de assistenten/mondhygiënisten vriendelijk en rustig. Leveren altijd goed werk.
Vakmensen en aardige gezellige bejegening
Mijn probleem is goed opgelost , goed behandeld
Heb het altijd als goed ervaren. Sinds 2 jaar ook nog eens redelijk op tijd van afspraak
aan te bevelen
Ik voelde me verplicht mijn afspraak met Karin 1 maand naar voren te halen toen het meisje aan de telefoon mij dit vroeg. Ze bleef nogal aandringen dat ik mijn afspraak naar voren moest halen. De dag erna kon ik pas bij Peter terecht, gelukkig kon dit bij nader inzien in 1 consult afgehandeld worden en heb ik een nieuwe afspraak bij Peter kunnen maken voor volgende maand. Het is jammer dat de telefoniste mij onder druk heeft gezet om haar agenda vol te plannen. Ik heb een behandelplan bij Peter en Karin, daar wil ik mij in de toekomst aan houden, wij hebben alles altijd in goed overleg gedaan.
Mijn ervaring is prima!!
Al ruim 35 jaar gelukkig dezelfde tandarts. Blij mee qua bejegening en behandeling. Praktijkruimte gemiddeld, behandelruimte klein.
Voor de eerste keer geweest en uitleg was helder en duidelijk. De tandarts was goed op de hoogte van mijn situatie.
Vlotte behandeling van een afgebroken kies.
Ik moest voor een half uur €95 betalen dat is dus een uurtarief van €190. Wie verdient dat heden ??
De laatste keren dat ik bij jullie kom is het rommelig. Dit rondom de vele tandartsen/prev. Assistenten die weg zijn of gewisseld zijn.(elke keer een nieuwe tandarts en prev, assistent) Deze keer kregen we een nieuwe tandarts maar waren niet op de hoogte en hij stelde zich niet voor aan ons. Het werd net voordat hij kwam gemeld. Fijn voor de volgende keer dit te melden wanneer jullie dit weten. Er is ook veel remour op de achtergrond. De openingen aan de achterzijde van de behandelkamer zijn open, waardoor je alles hoort wat er bij de andere behandelkamer gebeurt. Wel wil ik zeggen dat Esther mij goed geholpen heeft.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden