Heel goed de bester tandarts
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Geven een goed advies en bevestigen keurig de afspraak. Ton en zijn assistente zijn top.
goede ervaring
Al jaren ben ik cliënt bij tandarts Schildkamp. Ik ben erg tevreden over zijn rustige en zorgvuldige manier van werken, mét muziek op de achtergrond en de broodnodige humor tussendoor.
We zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om over te stappen naar mond zorg. Een zeer professionele praktijk met bekwame medewerkers en alles wordt super goed uitgelegd. Echt geen arrogantie te zien vergeleken met andere praktijken.
Goede, vriendelijke en prettige mondhygieniste die de tijd neemt en zorgvuldig en precies haar werk uitstekend doet. Tandarts ook ter zake kundig en vriendelijk
deskundige behandeling met aandacht voor de patiënt
Snelle afspraak, kundig personeel
Vakkundig geholpen
Ze was erg vriendelijk en de behandeling deed geen pijn en alles was daarna mooi netjes schoon.
Ik was keurig optijd aan de beurt, en ben goed behandeld
Al jaren bij u voor tandzorg. Medewerkers zijn vriendelijk en geruststellend.
goed geholpen
Ik ben altijd zeer tevreden over de Haan zijn team. Het moet even wennen om nu op een andere locatie te komen. Maar dat is allemaal verder goed.
Rustige en vriendelijke tandarts en her overige personeel niet minder. Dus dikke prima.
Neemt de tijd.
Snelle service en netjes geholpen!
Bij mijn mondhygiëniste is het perfect. Neemt alle tijd voor mij dus Top!! De tandartsen die daarna komen te controleren heb ik minder goede ervaring mee
Helemaal goed
Ze zijn erg vriendelijk en medelevend! En zijn begripvol
Altijd klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig
Ik werd goed gecontroleerd en ik kreeg uitleg over de conditie van mijn gebid.
Prima, vriendelijk, neemt de tijd
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden