Je wordt vriendelijk opgehaald en geholpen door de toegewezen persoon zowel bij de balie. Verbetering zou kunnen zijn dat er bepaalde mensen zijn die wat vrolijker/attenter mogen overkomen en wat meer rekening mogen houden met de gasten die voor controle en/of uitvoering komen, ik benoem liever geen namen uit respect.
Goede, complete controle, duidelijke communicatie, direct checken vorige bezoeken, prima afspraken met vervolgbehandeling. Dik tevreden.
Prettige tandarts
Dat Karin ,mondhygiënist, persoonlijke aandacht had voor het zeer recente overlijden van mijn moeder voelde warm menselijk en daarnaast een vakkundige behandeling.
Altijd een prettige ervaring gehad , ook met de tandartsen die ik nog niet kon. Goede uitleg en vakkundig mn gebit weer nagekeken en waar nodig gerepareerd. Ook de preventie is altijd goed verzorgd en meestal pijnloos.
Mondhygieniste ging rustig te werk,met duidelijke uitleg wat ze deed. Tandarts ook hetzelfde,allen ben ik zeer te vreden.
Prima behandeling, handig om d.m.v. een zuil in te checken.
correcte behandeling
Al jaren bij Peter de Haan en nooit problemen altijd prima!
Prima geholpen door een vriendelijk tandarts
De vroegere persoonlijke benadering is verdwenen. Aanmelden middels een groot scherm waar ik persoonlijke gegevens moet invullen, terwijl de volgende over mijn schouder zo kan meelezen. AVG?? Behandeling voor nieuwe vulling van een afgebroken stuk oude vulling moeilzaam en pijnlijk. 2 Dagen later nog pijnlijk.
Nvt
zeer goed
Ik kwam binnen en wist niet dat je nu via een zuil moest aanmelden wat ik al onpersoonlijk vind. Vervolgens melde ze me aan bij de balie maar wel met tegenzin. Ik snap niet waarom er dan mensen aan de balie zitten als het via een zuil gaat. Gelukkig was tandarts de Haan wel heel vriendelijk zoals altijd. Maar de ontvangst is ronduit onpersoonlijk en akelig te noemen.
duidelijke uitleg en snel geholpen.
Heb hoofdzakelijk contact met mondhygieniste, wier naam ik niet meer weet. Ze behandelt me zeer zorgvuldig en correct. Een prima mevrouw.! Hieronder bedoel ik met "als laatste zorgverlener" deze mondhygieniste. Hieronder: let op mijn e-mail-adres eindigt op "hotmail.com". De namen van de mondhygieniste en van de tandarts die mij kortstondig controleerde ken ik niet. Hebben jullie niet een fotolijstje?
Vriendelijke mensen goed geholpen
Vriendelijk, altijd goed geholpen & snel.
Altijd goed
Geen wachttijd uitstekende controle
Prima..zie mijn errste beoordeling..
Ben al jaren zeer tevreden over mijn tandarts!
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden