لا أجد إهتمام مندل إن أصبحت عندكم حتى وصلت أسناني للنهار
Mooie frisse praktijk, korte wachttijd.
Vriendelijk en belangstellend
Behandeling is prima. Maar wel heel raar dat er een code M02 op de nota staat, Dit is helemaal niet uitgevoerd. En in de wachtkamer werd er aan de tafel naast ons een sollicitatiegesprek gevoerd. Dat lijkt mij een privé-aangelegenheid, niet iets waar iedereen naar mee moet luisteren.
Wordt er vakkundig geholpen.
Vakkundige mensen ,prima tandarts en assistent .
Goede tandarts
Ontvangst was zeer vriendelijk. Ook de behandelende tandarts en assistente waren zeer vriendelijk en duidelijk tijdens de behandeling, zoals uitleg etc.
Geen volle wachtkamer. Mooi op tijd. Prima tandarts.
Nog net zo goed en plezierig als altijd!
Tijd en mogelijkheden bespreken.
Van het eerste kontakt bij de balie tot de controle door de tandarts en tot het maken van vervolgafspraken alleen maar goede ervaringen.
mondhygiëniste besteed goed werk en kort de korte controle door de nwe tandarts
Onduidelijk verhaal over flauwvallen bij een behandeling dat niet klopt en verhaal over slijtage aan kiezen door knarsen eat ik volgens mij niet doe
Goed service
De controle afspraak verliep snel. Vooral de klassieke kerstmuziek op de achtergrond (in maart) zorgde ervoor dat ik na de afspraak met een glimlach het pand heb verlaten.
Het enige wat altijd verbeterd mag worden is het op tijd geholpen worden. De laatste keer was het bijna een half uur na aanvang van de afspraak. Ons zoontje moest ook nog even naar de wc, dus wellicht dat daardoor 1 afspraak voor ons is gelaten, maar dit was een groot verschil. De combinatie van onze afspraken is altijd wel fijn, net als de persoonlijke benadering en vriendelijkheid.
ben altijd tevreden
Eerste kennismaking met nieuwe tandarts was heel positief.
Saskia heeft mijn angst en trauma's voor tandartsen uit verleden weten weg te nemen. Altijd heel goed en respectvol behandeld.
Met name de mond hygiëniste zeer open en adequaat in de behandeling.
Goede ervaringen.
Archipelweg 117