Prettige duidelijke behandeling.
Prettig.
Zeer prettige omgeving.
Goede zorg bij mondhygiëniste. Tandarts was ook goed, maar zeer kort gezien (5 min). Mondhygiëniste heeft alles netjes gecheckt en schoongemaakt, maar geen uitleg gegeven. Ik neem aan dat jullie dit ook zo verwerken op de rekening. Iedereen was erg vriendelijk.
Werdt vriendelijk geholpen
Kundige tandarts, nam de tijd. Legde veel uit
Ik lig een half uur in de stoel voor gebit reinigen ik heb goed onderhouden gebit met minimaal tandsteen, er zijn foto's gemaakt bespreking met de tandarts,alles met elkaar ben ik 45 min verder.
Vriendelijke benadering. Niet meer doen, dan strikt noodzakelijk. Prima arts
Behandelstoel zit voor iemand van Rond de 190 cm zeer beroerd. Dat kan stukken Beter..
Mondhygieniste behandelingen duren naar mijn mening onnodig lang, waardoor er door mij (ondanks aanvullende tandpolis) na iedere behandeling een 'meer tijd' factuur wordt verstuurd. Laatste keer was er geen tandarts beschikbaar tijdens mijn behandel blok.
Prima tandarts
Ben goed geholpen. Personeel is vriendelijk.
Snel en accuraat
Ik moest even wennen aan nieuwe tandarts voor mij.
Zeer vriendelijk en vertrouwd. Het lijkt een grote onpersoonlijke praktijk maar dat is zeker niet het geval. Er wordt gezorgd dat je altijd bij je "eigen" tandarts een afspraak krijgt, dit maakt het vertrouwd.
Prima, vriendelijke tandarts en snel klaar
Je word keurig op de hoogte gehouden waneer en hoe laat je verwacht wordt via de mail!!
X
Snel aan de beurt en correct behandeld
Prima behandeling, goed geïnformeerd
Alles verliep zo goed als maar kon. Ik heb altijd een angst voor tandartsen gehad, maar ik voelde me de hele tijd erg op mijn gemak.
Vriendelijke ontvangst, deskundige behandeling. Nieuwe tandarts stelt zich eerst voor om kennis te maken. Doet goed. Ter zake gesprek over behandeling. Goede taalbeheersing is van groot gewicht, na minder goede ervaring op dat punt. Taal is uiten van gevoel, en dat luistert nauw.
Leuke mensen nemen de tijd voor je .
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden