Vlotte en adequate behandeling.
Zeer deskundig en vriendelijk
Behandeling en communicatie zijn effectief en er wordt duidelijk aangegeven wat verbetering behoeft. Ook vragen stellen en daar een duidelijke mening en oplossing voor krijgen is goed.
Zie boven
Goed zoals altijd
zie boven
Is goed
Goed behandeld
Zie onderwerp.
Mijn afspraak was om 10.15 maar ik was 10.30 aan de buurt. Als ik te laat op de afspraak kom dan krijg ik een rekening. Oneerlijk toch?
جيد جداً
pretig rustig en goed geholpen
Helemaal prima , Esther de mondhygiëniste is ook altijd vriendelijk en neemt de tijd voor je
Kom al heel mijn leven bij tandarts de Haan
Ik wilde een afspraak maken omdat ik kiespijn had. Moest 3 dagen wachten voor ik bij de tandarts terecht kon. Heb de hele week met vreselijke pijn gelopen. De behandeling van mijn tandarts was prima.
Ton is voor mij de beste tandarts ooit.
Peter is een vriendelijke en rustige tandarts. Hij blijft rustig en loopt niet senuwachtig heen en weer. Geeft goed uitleg en is een betrouwbare tandarts
Relaxed
Goed vriendelijk wauw
Goede behandeling door de mondhygieniste
Werd vlot geholpen en met veel geduld geprobeerd het euvel te verhelpen
niet leuk
gewoon goed
Esther is de liefste tandarts die ik ooit heb gehad! Helemaal blij mee.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden