zeer vakkundig
Ben zeer tevreden
Opvang bij de balie prima. Altijd vriendelijk en correct. Peter de Haan als tandarts super!!!
Heel fjin.
goede ervaring met mijn eigen tandarts omdat hij op de hoogte is van mijn spierziekte
Deskundig en vriendelijk en een goede voorlichting wat er gaat gebeuren.
Al jaren en patiënt bij deze tandarts! Goed en vertrouwd.
Zie boven
Ik werd door iedereen heel goed behandelt. Ze waren heel vriendelijk en behulpzaam, zonder betutteling, en dat maakt voor mij als roller veel uit.
Zo kan ik ook tandarts worden. Even kort snel kijken en 2 min later al klaar. Dat was bij mijn vorige tandarts Meijer wel anders.
Goed en snel geholpen. Nog wel even een puntje........ Het parkeren bij de locatie. Te weinig parkeerplaatsen.
Vriendelijk te woord gestaan, prettig ontvangst door de aardige dames.
Op maandagmorgen geholpen door mijn eigen tandarts komt alles relaxed over. Ook parkeren in de buurt is goed .
Ik liet mijn verstandkiezen hier trekken. Na de verdoving werd ik wat licht in mijn hoofd en begon te zweten/rillen. De tandartsen hebben mij gerust gesteld dat dit door de adrenaline komt waardoor ik al snel rustiger werd.
Onze tandarts is samen gegaan met PUUR mondzorg. Vandaar dat wij bij deze praktijk zitten
wel goed.
Prettig
Liever was ik nog in de tandartspraktijk de Haan op de Nieuwstad gebleven ! Hoezo velden verplicht? Ik bepaal wat en welke vraag ik wil beantwoorden.
Was prima
ok goed
Mooie omgeving en aardige mensenhandel
Mvt
Archipelweg 117