Had verontrustende bobbel in wang en werd door de telefonische assistente begripvol beluisterd, maar helaas was behandelend tandarts er niet dus naar huisarts. Twee weken later stond afspraak voor tand hygiëne , maar door afgebroken vulling werd ik door meedenkende assistente aansluitend voor behandeling door eigen tandarts de Haan gepland. Uitstekend behandeld en heeft hij tevens naar bobbel en kaken kunnen kijken en kunnen geruststellen.
Als boven , ik heb er eigenlijk niets aan toe te voegen .
Vlot en efficiënt vriendelijk
Enige puntje van de tandarts vind ik dat hij iets vriendelijker mag zijn tegen de kinderen. Het is dat mijn kinderen niet echt bang zijn voor de tandarts. Maar de keren dat mijn zoontje gaatjes moest vullen was ie niet heel geduldig of geruststellend.
Klant- vriendelijk
dik tevreden.
zie boven
Uitstekende mondzorg.
De ruimten waren niet groot
Fijne tandarts, ook in de nieuwe setting bij Puur Mondzorg. Topper!
Betrof een periodieke controle. Alles volgens plan verlopen.
Om 07.50 uur was ik aanwezig voor mijn afspraak om 08.00 uur. Om 08.15 uur werd ik geholpen. Gebitsreiniging met tussendoor een controle van de tandarts. De gehele behandeling duurde tot 09.10 uur (!). De dame bij de receptie gaf aan dat mijn behandelaar net klaar was met de opleiding. Natuurlijk prima, maar ik had het op prijs gesteld wanneer mij vooraf was medegedeeld dat het zo lang ging duren. Ik kwam hierdoor in de knel met mijn werk.
Nettte goede behandeling
Het is even wennen aan een nieuwe locatie. De oude locatie ( Rollemastate) was gezelliger. Intiemer. Maar zal wel wennen.
Nieuwe locatie komt goed over. Op tijd geholpen. Tevreden over de behandeling.
Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Langer gewacht dan dat ik in de stoel heb gelegen bij de tandarts. 9.10 de afspraak en zat om 9.25 sowieso nog in de wachtkamer. Daarna nog even moeten gewacht. Tandarts was verder duidelijk en vriendelijk.
Nadat mijn jaren lange fijne vertrouwde tandartspraktijk zich sinds kort verder gaat onder de hoed van Puur Mondzorg heb ik de persoonlijke aandacht en de behandeling net als altijd als zeer positief ervaren. Ik hoop dan ook oprecht dat dit in de toekomst zo zal blijven omdat ik vind dat mondzorg net als huisartsenzorg met vertrouwen, persoonlijke benadering/vertrouwen en contact gepaard gaat en essentieel is om goede tandheelkundige zorg op een goed niveau te behouden. Ik ben positief en zie de toekomst bij Puur Mondzorg dan ook positief egemoet.
als boven
Vriendelijke ontvangst en behandeling
Netjes en correct. Gelukkig de tijd genomen en mij gaande de behandeling, al pratend, op de hoogte gehouden.
zeer klantgerichte benadering. Vriendelijk en een perfecte behandeling wat betreft de zorg voor mijn gebit.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden