Zeer vriendelijk personeel. Goede uitleg.
Hele lieve tandarts Erg begrip vol echt super
X
De sfeer is anders geworden merk ik. En het is allemaal net even anders dan dat ik voorheen naar mijn tandarts ging. Nu zit alles samen.
Wel een beetje overdreven grote enquête, vind je niet?
Sta iemand appart te woord bij klachten /vragen in een aparte ruimte .
de behandelruimte is erg gehorig, Stemgeluiden van zowel de kantine als van de behandelruimte(s) aangrenzend. Vind ik storens. De behandelruimte is klein bemeten t.o.v. de wachtruimte. Deze laatste had m.i. wel wat minder ruim gekund ten voordele van de behandelruimte. Mijn totaal score is door deze opmerkingen lager uitgevallen.
Zorgvuldige en plezierige behandeling. Prachtig nieuw pand!
Ik vind het belangrijk dat er voldoende tijd en ruimte is voor aandacht en de behandeling en dat was er. Vraag niet alleen mij maar ook de medewerker naar diens ervaringen en combineer dit zo goed mogelijk!
het was wennen voor ons. ik ben vanaf mijn 18e jaar bij de behandel praktijk aan de Nieuwstad in Leeuwarden. Ook mijn man en beide kinderen konden bij Breuning terecht. Eerst bij tandarts Breuning en al 33 jaar bij tandarts de Haan. Wij wonen al 45 jaar in Surhuisterveen, maar gaan nog altijd met het gezin naar de Haan in Leeuwarden. Het zit goed tussen ons!!!! En het voordeel van de Nieuwstad, je bent in het centrum en maakt daar dan ook gebruik van. Archipelweg is toch niet wat wij hadden. Maar enfin, alles went en wij komen niet voor het mooie plekje, maar voor de Haan en zijn lieve assistenten!! Die hebben het een stuk moeilijker aan de balie!!!! jammer.
Bij binnenkomst kreeg ik al het gevoel dat ik in een “tandartsenfabriek” kwam. Allemaal van die kleine hokjes. Beetje lopende band werk…
Rommelig bij ontvangst
Tandarts Kornel (?) was nog maar heel recent gestart met zijn werk in de mondzorgpraktijk in Leeuwarden. Hij was heel voorkomend en vriendelijk in zijn benadering, efficiënt in zijn diagnose en voorstel tot aanpak van het geconstateerde probleem en doeltreffend in de uitvoering daarvan. Legde intussen bij elke stap uit wat hij ging doen. Na een half uurtje stond er een tevreden cliënt buiten.
Wennen aan de nieuwe locatie van mijn tandarts. Waar is de kapstok waar ik veilig mijn jas kan ophangen? Alleen in de spreekkamer? Hele kleine behandelkamer maar gelukkig mijn eigen vertrouwde tandarts.
Netjes ingericht. Vriendelijk en kundig personeel.
Kom al jaren bij deze praktijk. Voorheen TOM mondzorg en nu dus PUUR mondzorg. Vriendelijk personeel en altijd goed behandeld. Ik kan deze praktijk iedereen aanbevelen.
Goed en deskundig
Geweldige ervaring,ze luisteren wat je klacht is,ze hebben mij ontzettend goed geholpen. Ik was helemaal niet bang geweest. Achteraf was het iets kleins waar ik zo pijn van had. Groetjes Carla
Is een goede tandarts
Mij ervaring is,dat ik met plezier er heen ga, en dat ik zeer goed behandeld word.
Vriendelijke en goede behandeling
Behandeld door Peter de Haan en dat is altijd goed
Prachtige locatie,prima geholpen,gezellige medewerkers.
De tandarts en assistente waren zeer vriendelijk en prettig n de omgang
Het ziet er super mooi uit .
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden