Vriendelijke ontvangst, goede behandeling.. Wachtruimte te zakelijk.
Tandarts (ik weet niet eens of ze wel tandarts was) was nieuw voor mij, heeft haar niet voorgesteld. Op mijn opmerking over mijn (ernstige) medische situatie van het afgelopen half jaar werd kil, niet geïnteresseerd gereageerd. Zorgvuldigheid en deskundigheid van de zorgverlener vind ik moeilijk in te schatten. Tandartsstoel is niet comfortabel. Praktijkruimte ziet er top uit.
Ben kleinschalig gewend. Weinig privacy Bij binnenkomst alleen : goedemorgen uw naam? En dat was het. Ga een andere praktijk zoeken Auto moeilijk kwijt raken Te veel patiënten. Enkele moesten staan Was bij de mondhygiëniste. Kon niet eens handen wassen. Geen wasbak je. 4 x mail gehad over behandel datum en tijd
Hele fijne sfeer tijdens de behandelingen. Radio aan en tandarts stelt je erg op je gemak. Prettig en aangenaam bezoek!
Super goed behandeld!
De locatie is mooi ruim opgezet. Parkeren langs de ventweg. wachtruimte is groot. De glazen deuren van de cabines sluiten niet goed. De medewerkers moeten nog verder indraaien is mijn indruk. Persoonlijke aandacht voor de patiënten is wel belangrijk.
In eerste instantie vond ik de lokatie moeilijk te vinden vanaf de rondweg. Tenslotte, na een aantal personen gevraagd te hebben toch de praktijk gevonden.
Ben enorme bangerik, maar Schildkamp is wel de professional waar ik mij met vertrouwen aan overgeef. Heel veel dank en respect voor hem!
Nieuwe tandarts Mais geeft je een veilig en ontspannen gevoel in de stoel. Ook mondhygiëniste Saskia laat je op je gemak voelen.
Heel goed....
al 26 jaar zeer goed behandeld
heb nog niets te melden.
We moesten een half uur wachten. Reden was niet bekend.
Jammer dat er geen kapstok is Ommen jas en tas even op te hangen. Nieuwe locatie is even wennen, vorige locatie had meer uitstraling. Echter personeel is nog altijd even vriendelijk. Misschien personeel achter de balie iets hoger laten zitten. Ik ben klein van stuk en moest al bijna naar beneden kijken. Voor de gemiddelde bezoeker zal dat nog (veel) meer zijn.
Zeer vriendelijke medewerkers
Al heel lang klant bij tandarts de Haan en zijn assistentes. Altijd heel tevreden. Nu op nieuwe locatie, die helaas echt minder fijn is. Druk, rumoerig, weinig wachtruimte, behandelkamer klein hokje. Dit kan echt niet op tegen het oude prachtige pand. Maar qua mondzorg nog steeds een aanrader.
TOM mondzorg zou opgaan in Puur Mondzorg. Heb niemand van het oude team daar aangetroffen. De naam van mijn mondhygiëniste was niet eens bekend. Ben goed behandeld maar de mondhygiëniste werkt hier maar 1 dag per week. dus de volgende keer weer een andere. Dit ben ik niet gewend.
fijn dat mijn eigen tandarts er nog was met zijn assistente ook vriendelijk ballie personeel
Herb mijn hele leven al de zelfde tandarts hij zit nu alleen in een ander pand
Ik was in de praktijk voor een wortelkanaalbehandeling. Een conclusie van de in november vorig jaar aanwezige tandarts. De nu aanwezige tandarts dacht dat ik kwam voor een controle. Een misverstand ? Tandarts vond het een te hoog risico om een wortelkanaalbehandeling uit te voeren. Haar advies is trekken en een kies bij het bestaande frame te plaatsen door Kooistra. Ik zou een mail ontvangen over e.e.a maar heb hem nog niet ontvangen.
erg tevreden met onze eigen tandarts. We hopen dat hij nog vele jaren blijft
P
Ben met veel humor maar vakbekwaam behandeld.
Ik ben zeer tevreden
Had kiespijn en een ontstoken bovenkaak. Toevallig had mijn vrouw een afspraak bij Puur Mondzorg. Deze afspraak is verzet naar mij en kon mijn kies worden getrokken, waardoor ik mooi was geholpen. Mijn vrouw heeft nu een nieuwe afspraak gemaakt.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden