Bij binnenkomst werd ik even kort aangekeken, niet begroet en vervolgens ging het personeel met hun eigen gesprek verder voordat ik na enkele minuten pas een goedemorgen kreeg. De controle was prima, snel en zorgvuldig.
Erg prettig
Voor mij nieuwe tandarts en nieuwe assistente: Vriendelijk, mededeelzaam qua behandeling, meelevend. Ook nieuwe praktijkruimte: licht, ruimtelijk. Ruimere opzet en meer privacy voor baliemedewerkers.
Goede sfeer, duidelijkheid over behandeling
Accuraat en vriendelijk
Flexibiliteit in afspraak voor partner
Geen
Bij de wachtruimte voor tandarts Schildkamp staan maar 2 stoelen en ik mis een kapstok. Ik vind de ruimte fris en modern, maar wat minder compact/gezellig dan in de Rollemastate. De behandelkamer is ook een stuk kleiner.
Ik was niet geïnformeerd dat ik een andere tandhygieniste kreeg die mij behandelde. Er was geen kapstok aanwezig. niet in de welkomsthal en niet in de behandelruimte. Bejegening was verder goed.
Vriendelijke bekwame tandarts en assistente. Goede zorg en overleg. Geven prima advies en bespreken alles, beantwoorden vragen.
Prima geholpen door Saskia
Zeer snel geholpen door 2 hele goede en vriendelijke mensen
Vriendelijk deskundig prettig duidelijk wat ze aan het doen was
Vriendelijk en professioneel geholpen!
Er is mij niet gecommuniceerd dat ik standaard naar een mondhygiënisch word gestuurd na controle bij de tandarts. De controle door de tandarts was vrij kort en de behandeling bij de mondhygiënisch lang. Ik heb een hoge pijngrens maar de behandelingen vond ik vrij ruw. Voorgaande jaren zat ik rond de 39 euro voor controle, deze keer rond de 70 euro.
Zowel de preventieve als de tandheelkundige zorg zijn naar wens
goede comenucatie
Mocht snel langs komen ivm kiespijn. Behandeling was eruit of wortelkanaal behandeling. Voor laatste gekozen, nu pijnloos. Vond de behandeling op zich erg rommelig, zal komen door de verhuizing naar nieuw pand. 3 assistenten erbij...
Goede tandartspraktijk waar persoonlijk contact voorop staat.
Wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen
Nvt
Prima tandarts, blinkt uit in shared decision making, prima uitleg.
en er word tijd genomen voor je
perfect ! Dat is één woord en daar heb ik genoeg aan. Jullie ook ?
Ik vond de behandeling plezierig
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden