Wij vinden de deskundigheid en de vriendelijkheid van het personeel op deze locatie altijd perfect. Jammer jullie stoppen op deze locatie, juist de toegankelijkheid van de medewerkers op de locatie Bilgaard sprak ons altijd aan. Wij hopen dat dit op de nieuwe locatie, die blijkbaar veel groter wordt, ook zo blijft.
Zie bovenstaande
Werd er tussen gezet...perfect
Ondanks dat ik bang ben voor een tandarts.Ik ga elk half jaar .Ben altijd blij dat t achtercde rug is.
Een prima tandarts, kort, bondig en vriendelijk.
nvt
Duidelijk informatie. Uitleg wat er gedaan wordt en helder advies
Alleen ik heb een maar: Jaren tandarts Jaap Smedes gehad helaas is hij overleden. Hij heeft mijn gebit weer aanzien gegeven waar ik hem nog steeds dankbaar voor ben. Nu moet ik ook weer vertrouwen krijgen in een nieuwe tandarts. Dan is het jammer dat als je in de stoel ligt en er een tandarts binnenkomt en de mondhygiëniste zegt daar komt Hans aan en zonder iets te zeggen in mijn mond gaat kijken. Handen geven dat doen we niet meer maar vertellen wie je bent en dat je gaat kijken naar het gebit en er het beste van wil maken zou fijn zijn.
De vraag over wie het onderzoek heeft uitgevoerd, geeft niet de tandarts weer die mij onderzocht heeft. Zij heet Jiske Rossel, en de controle vond plaats in Bilgaard. Vandaar dat ik heb aangegeven: anders / weet ik niet.
Ik was keurig op tijd en moest desondanks lang wachten en geen van de medewerkers zei iets over dat de wachttijd lang zou zijn. Dan bereid je je er op voor. En met een goede reden kun je hier ook nog begrip voor opbrengen. Maar er was totaal geen communicatie, behalve dan dat je de receptionistes hoorde bellen en praten. Ook iets wat voor mij wel anders mag.
-Ook zonder PUUR wordt daar sinds jaar er dag uitstekende tandzorg verleend. -Of er schone handschoenen zijn gebruikt, kan ik niet zien. -De zorgvuldigheid waarmee controle is gedaan kan ik als leek niet beoordelen! -Wachtkamer is zeer gehorig tov de behandelkamer. - naam vrouwelijke tandarts, daar ben ik niet zeker van.
Mijn ervaring, Een goede en geduldige tandarts etc. Ik ben tevreden.
Kon binnen een dag terecht, ben snel, zorgvuldig en vakkundig geholpen.
Mijn ervaringen zijn zeer goed. Altijd professionele zorg gekregen.
Ik moet nog erg wennen aan de nieuwe mensen die de werkzaamheden uitvoeren!
Vriendelijke medewerkers, vlot geholpen, houden rekening met je wensen
Goed geholpen
Zeer deskundige en vriendelijke behandeling.
Prettig ontvangen en deskundig behandeling gekregen
Accuraat Vriendelijk
Ik zit al een aantal jaartjes bij jullie en ben over het algemeen erg te vreden. Een aantal positieve punten zijn dat jullie aandacht voor de mensen hebben en echt kwaliteit willen leveren. Toch merk je aan een aantal dingen dat het lastig is voor jullie om de dingen soms goed te laten lopen, door onder andere personeel te kort.
Alles wordt altijd goed uitgelegd, er is ook tijd voor een gezellig praatje en iedereen is aardig en begaan.
Klantvriendelijk, goede adviezen, goede mondzorg en behandeling. Daardoor beter gebitsverzorging thuis en geen ontstoken tandvlees meer.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden